Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
EasyToys
  • Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Be commerce
#MASTURBATIEMAAND
Met kortingen tot wel 72%!
#MASTURBATIEMAAND
Met kortingen tot wel 72%!

Heb je vragen?
We helpen je graag!

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

Visitez également notre boutique francophone en ligne

Hoewel Tim de liefde niet vond in Prince Charming, zijn wij zeker wel verliefd op hem en we hebben dat dan ook duidelijk uitgesproken door hem onze Brand Ambassador te maken! Tim is ondernemer in Nijmegen, content creator en graag geziene gast op menig social event. Als Brand Ambassador hoopt hij het onderwerp rond sextoys te normaliseren en voor iedereen toegankelijk te maken. Zorg dat je Tim volgt om te profiteren van kortingen en aanbiedingen van EasyToys.


Volg Tim op Instagram

Tim's favorieten

Bekijk alle toys

Q&A met Tim

Omschrijf jezelf in drie woorden
 

Creatief, sportief en zorgzaam.

Waarom ben je de samenwerking met EasyToys aangegaan?
 

Ondanks dat ik moet toegeven dat ik niet heel erg thuis ben in de seksspeeltjes ben ik wel erg open over onderwerpen rondom seks. Ik heb wel gemerkt dat deze onderwerpen nog echt een taboe zijn voor veel mensen en dat vind ik jammer. Daarom vind ik het heel goed om aan zoiets mee te werken, zolang het wel op een leuke manier gebracht wordt. En dat zie je terug bij EasyToys! Het wordt allemaal erg leuk gebracht en ik ben erg benieuwd naar alles wat nog komen gaat.

Welke toy mag niet ontbreken in iemands nachtkastje?
 

Ik heb vooral veel met cockringen. Ik heb recentelijk nog een vibrerende cockring geprobeerd, die zijn heel grappig en leuk. En een ander speeltje dat ik altijd heel leuk vind is een sekstoy op afstandsbediening. Daarmee kan jij bepalen wat er bij de ander gebeurd en wanneer en dat brengt extra spanning met zich mee.

Hoe zou jij je perfecte partner omschrijven?
 
Ik vind een charmeur heel erg interessant. En iemand die zorgzaam is. Maar in bed heb ik juist het liefst iemand die dominant is. Dat is voor mij de perfecte mix. Ik kan zelf ook wel dominant zijn, maar ik vind het leuker als de ander dat is. In het dagelijks leven is hij lief en zorgzaam en in bed is het heel erg omgedraaid.

Zou jij jezelf als kinky omschrijven?
 
Nee zeker niet! Als ik aan kinky denk, dan denk ik aan klemmetjes etc. en dat ligt mij gewoon niet. Handboeien of vastgebonden worden met touwen is nog wel iets wat ik zou doen, maar bijvoorbeeld niet in combinatie met een blinddoek want dan ben ik compleet de controle kwijt en dat vind ik niet meer opwindend.

Wat vind je het mooiste lichaamsdeel van jezelf?
 
Mijn chest en abs.