EasyToys
  • Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Be commerce
Join the PLAY! Solo of samen?
Tot 53% korting op vibrators
Join the PLAY! Solo of samen?
Tot 53% korting op vibrators

Heb je vragen?
We helpen je graag!

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

Visitez également notre boutique francophone en ligne

Mad Libs: Dirty talk...

Twee gasten, één (incompleet) sexy verhaal én een mond vol water. Wat krijg je als je deze met elkaar combineert? Jawel, Mad Libs: Dirty Talk. Het idee is simpel: onze redactie heeft een spannend erotisch verhaal geschreven waar nog enkele woorden uit ontbreken. Onze gasten vullen - zonder het verhaal te kennen - de ontbrekende woorden in en één van hen leest het nieuwe erotische verhaal voor, terwijl de ander een mond vol water binnen de mond moet zien te houden. Dat blijkt best nog een uitdaging... Hoe zwoel zijn de verhalen en hoe droog houden onze gasten het?

#3 Het erotisch verhaal van Stijn Wind

In deze derde aflevering vult Stijn Wind (DJ Themerakisound) de ontbrekende woorden in en zijn vriendin Amije van der Laan zal het verhaal zo sensueel mogelijk voorlezen. Misschien doet het koppel nog wat inspiratie op? Wil jij weten waarom Stijn zo wild wordt van knieholtes en snijtanden? Kijk dan snel de nieuwe aflevering van Mad Libs: Dirty Talk!

Kijk op ons magazine om jouw eigen verhaal te maken.


 

 

Bekijk hier de vorige afleveringen


#2 Het erotisch verhaal van Koen Kardashian

In de tweede aflevering plaatst presentator en zanger Koen Kardashian de woorden in het verhaal, waarna actrice, presentatrice, influencer en voormalig Bachelorette Gaby Blaaser het verhaal op haar zwoelst voor zal lezen. Of Koen het droog kan houden?


#1 Het erotisch verhaal van Sophie Milzink

In deze eerste aflevering plaatst niemand minder dan YouTuber Sophie Milzink de woorden in het verhaal, waarna middelbare schoolvriendin Bo het verhaal op haar zwoelst voor zal lezen. Of Sophie het droog kan houden?