Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.2
 • EasyToys.be
  PINK FRIDAY: Gebruik de code PINK voor 15% EXTRA korting op ALLES!*
  PINK FRIDAY: Gebruik de code PINK voor 15% EXTRA korting op ALLES!*

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

   

   

  Mad Libs: Dirty talk...

  Twee gasten, één (incompleet) sexy verhaal én een mond vol water. Wat krijg je als je deze met elkaar combineert? Jawel, Mad Libs: Dirty Talk. Het idee is simpel: onze redactie heeft een spannend erotisch verhaal geschreven waar nog enkele woorden uit ontbreken. Onze gasten vullen - zonder het verhaal te kennen - de ontbrekende woorden in en één van hen leest het nieuwe erotische verhaal voor, terwijl de ander een mond vol water binnen de mond moet zien te houden. Je kan wel raden dat dat een spetterend spektakel wordt. Benieuwd hoe droog onze gasten het kunnen houden bij het beluisteren van deze hele hete verhalen?

  #10 Het erotisch verhaal van Daelorian van der Kolk

  Aan alle goede dingen komt een eind. Zo ook aan deze geweldige serie. In deze laatste aflevering kan je weer kijken naar Daelorian van de Kolk en haar goede vriend Rogier Sluyter. Zij zorgen voor een extra spetterende laatste aflevering! Het verhaal van Daelorian lijkt haast wel kunst, zo bizar is het. Wil jij weten waarom er een giraffe over een rug loopt? Kijk dan heel snel de video en try not to laugh!


  Bekijk hier de vorige afleveringen


  #9 Het erotisch verhaal van Janice Blok

  We mogen weer kijken naar een nieuwe aflevering van MADLIBS Dirty Talk met Janice Blok en Donny Roelvink. In deze aflevering komt Janice met de -soms wel héél specifieke- woorden en Donny mag het verhaal voorlezen. Hij doet niet eens heel erg zijn best om het verhaal zwoel voor te lezen, maar hij krijgt Janice toch heel erg nat ;) Try not to laugh!


  #8 Het erotisch verhaal van Amije van der laan

  Vandaag zien we het vrolijke stel Amije van der Laan en Stijn Wind terug. Stijn leest het verhaal voor dat zijn vriendin Amije heeft ingevuld. In deze aflevering leer je drie dingen: 1- kies nooit, maar dan ook nooit de naam van een familielid als het gaat om een erotisch invulverhaal. 2- Stijn gelooft in het monster van Loch Ness en 3- het is onmogelijk om het droog te houden tijdens MADLIBS DirtyTalk!


  #7 Het erotisch verhaal van Gaby Blaaser

  Welkom bij aflevering 7 van de meest spetterende serie op YouTube! De koppels die je eerder hebt gezien verschijnen nog een keer op je beeldscherm, maar nu zijn de rollen omgedraaid! In deze aflevering gaan we weer kijken naar Gaby Blaaser en Koen Kardashian. Deze keer is het aan Koen om het verhaal op zijn aller, aller, allerzwoelst voor te lezen. En wij kunnen je verklappen: dat kan hij héél goed. Nou kom maar op met die erotische podcast, Koen, wij gaan luisteren! We hopen dat jij er weer klaar voor zit en try not to laugh!


  #6 Het erotisch verhaal van Bo Borkulo

  Welkom bij aflevering 6! We zijn helaas alweer over de helft met de spetterende serie Dirty Talk.. De koppels die je eerder hebt gezien verschijnen nog een keer op je beeldscherm, maar nu zijn de rollen omgedraaid! In deze aflevering gaan we zien of Bo het beter droog kan houden dan Sophie, wat denk jij? We hopen dat jij er weer klaar voor zit en try not to laugh!


  #5 Het erotisch verhaal van Rogier Sluyter

  In deze vijfde aflevering kun je meelachen met Daelorian van der Kolk en Rogier Sluyter. We hopen dat Rogier een extra broek mee heeft genomen naar de set, want hij houdt het niet droog ;)


  #4 Het erotisch verhaal van Donny Roelvink

  De vierde aflevering van Mad libs: Dirty Talk. Met in deze aflevering sexy koppel Donny Roelvink en Janice Blok. Oeh la la. Zal Donny het droog kunnen houden als Janice hem zijn erotische verhaal voorleest?


  #3 Het erotisch verhaal van Stijn Wind

  In deze derde aflevering vult Stijn Wind (DJ Themerakisound) de ontbrekende woorden in en zijn vriendin Amije van der Laan zal het verhaal zo sensueel mogelijk voorlezen. Misschien doet het koppel nog wat inspiratie op? Wil jij weten waarom Stijn zo wild wordt van knieholtes en snijtanden?


  #2 Het erotisch verhaal van Koen Kardashian

  In de tweede aflevering plaatst presentator en zanger Koen Kardashian de woorden in het verhaal, waarna actrice, presentatrice, influencer en voormalig Bachelorette Gaby Blaaser het verhaal op haar zwoelst voor zal lezen. Of Koen het droog kan houden?


  #1 Het erotisch verhaal van Sophie Milzink

  In deze eerste aflevering plaatst niemand minder dan YouTuber Sophie Milzink de woorden in het verhaal, waarna middelbare schoolvriendin Bo het verhaal op haar zwoelst voor zal lezen. Of Sophie het droog kan houden?