Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • EasyToys.be
  FLASH DEAL: Tijdelijk 44% korting op We - Vibe Sync Lite!
  FLASH DEAL: Tijdelijk 44% korting op We - Vibe Sync Lite!

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Seks en liefde...

  Misschien wel twee van onze favoriete gespreksonderwerpen. Toch ligt seksualiteit en het bespreken daarvan nog altijd in de taboesfeer. Maar waarom? In de serie Let’s Talk About Sex duikt Yasmin Karssing (bekend van o.a. Tempation Island) in deze paradox en gaat ze op zoek naar antwoorden. Samen met haar spraakmakende gasten en een vers panel van ervaringsdeskundigen wordt er uitvoerig over seks, liefde en sextoys gepraat. Kijk snel mee naar de nieuwste aflevering!

  #10 Couple goals

  Helaas, dit is alweer de laatste aflevering van Let’s Talk About Sex! Voor de laatste keer schuiven Tanja Jess en GlitzieGal en haar vriend aan bij onze sprankelende host Yasmin Karssing. Het vierkoppige gezelschap spreekt over couple goals. Wat betekent een relatie nou eigenlijk? En wie van de vier is wel eens vreemdgegaan? Je ziet het in de tiende aflevering van Let’s Talk About Sex!


   

   

  Deze week: de duo vibrator

  Bekijk alle duo vibrators

  Bekijk hier de vorige afleveringen


  #9 Seks op je beeldscherm

  In deze aflevering ontvangt onze host Yasmin Karssing wederom Seksuologen met twee Anna en Leila in de studio. Ook influencer Danique Hogguer sluit deze aflevering aan. Ze hebben het over seks op je beeldscherm. Benieuwd wat dit inhoudt?


  #8 Aantrekkingskracht

  In deze aflevering bespreken we alle facetten rondom aantrekkingskracht. Yasmin vraagt haar gasten Keafer en Seksuologen met twee het hemd van het lijf. Waar komt aantrekkingskracht vandaan? Waarom voelen jij en je beste vriend je tot een heel ander type aangetrokken?


  #7 Body talk

  In deze aflevering hebben we het uitgebreid over het lichaam, geslachtsdeel en genot. Yasmin vraagt haar gasten Cassidy Roeks en Seksuologen met twee het hemd van het lijf. Waarom vind iedereen een ander soort seks lekker? Wanneer voelen zij zich sexy? Waarom vinden vrouwen het ongemakkelijk om over masturbatie of hun geslachtsdeel te praten?


  #6 (S)exprimenteren

  In deze aflevering staat experimenten met BDSM centraal. Yasmin vraagt haar gasten Jaimy en GlitzieGal Amanda het hemd van het lijf. Hebben zij wel eens geëxperimenteerd met BDSM of zouden ze dit eens willen proberen? Hebben ze nog andere seksuele fantasieën en misschien goede tips voor jou?


  #5 Generaties over sex

  In deze aflevering staat seks tijdens verschillende generaties centraal. Yasmin vraagt gasten Seksuologen met twee en Tanja Jess aan de hand van verschillende stellingen en dilemma's het hemd van het lijf. Praatte men ‘vroeger’ ook al zo open over seks? Is er sprake van een bepaalde generatiekloof?


  #4 Vurige verlangens

  In deze aflevering staan vurige verlangens centraal. Yasmin vraagt gasten Denise en Keafer aan de hand van verschillende stellingen en dilemma's het hemd van het lijf. Welke verlangens en fantasieën hebben onze gasten van vandaag? En welke wensen op seksueel gebied zijn al in vervulling gegaan?


  #3 Daten

  In deze aflevering bespreken we de allereerste keer in de datewereld. Yasmin vraagt onze gasten Danique en Denise het hemd van het lijf. Vragen over de eerste keer daten staan hierbij centraal. Hoe hebben de verleidster en entertainster hun allereerste dates ervaren?


  #2 Het orgasme

  In deze aflevering vraagt Yasmin onze gasten Sasha, Anna en Leila het hemd van het lijf. Vragen over seksuele ervaringen staan hierbij centraal. Hoe oud waren de dames toen ze hun eerste orgasme kregen? Hebben ze wel eens een orgasme gefaket? En wat is het lekkerste standje om bij klaar te komen?


  #1 De eerste keer

  In deze aflevering vraagt Yasmin onze gasten Jaimy en Cassidy het hemd van het lijf. Vragen over 'De Eerste Keer' staan hierbij centraal. Hoe was de eerste keer masturberen? Wat zou je anders doen als je de eerste keer seks over mocht doen?