Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
EasyToys
  • Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Be commerce
De EasyDeals zijn er weer!
Met kortingen tot 60%!
De EasyDeals zijn er weer!
Met kortingen tot 60%!

Heb je vragen?
We helpen je graag!

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

Visitez également notre boutique francophone en ligne

Veelgestelde vragen

Een Adventskalender... Wat is dat?
 

Met een Adventskalender tel jij de dagen tot kerst af en ontvang je iedere dag - door een pakje, vakje of kraskaartje open te maken - een leuke, spannende of lekkere verrassing. Maar zo’n kalender hoeft natuurlijk echt niet alleen gebruikt te worden voor de “Adventsperiode” (de periode voor kerst); Het kan altijd en op ieder gewenst moment! De Amorelie Adventskalender is een wel héle sexy en spannende variant: dagelijks erotische producten uitpakken, samen of solo.

Is de Adventskalender geschikt voor mij?
 

De Amorelie Adventskalender is geschikt voor iedereen, en dan bedoelen we ook echt IEDEREEN! Alle producten in de box zijn geschikt voor solo- of koppel-gebruik en zowel te gebruiken door vrouwen, als door mannen. Wil je nieuwe ontdekkingen doen op het gebied van seks en sextoys? Met deze laagdrempelige en goed gevulde box kun jij samen of solo de ontdekkingstocht aangaan.

Hoe wordt deze box geleverd?
 

Wij verpakken de adventskalender in een blanco doos en bezorgen ‘m discreet bij je aan de deur. Zo houd jij je Adventskalender Experience intiem en discreet. Deze deel je dus alleen met wie jij het zelf wil delen.