Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.2
 • EasyToys.be
  PINK FRIDAY: Gebruik de code PINK voor 15% EXTRA korting op ALLES!*
  PINK FRIDAY: Gebruik de code PINK voor 15% EXTRA korting op ALLES!*

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

  Lotte Sierens

  Lotte Sierens is een gepassioneerde seksuologe en relaxatietherapeut met een groot hart voor haar vak. Haar fascinatie voor de mens als geheel, en seksualiteit in het bijzonder, is door de jaren heen uitgegroeid tot een ware passie. Als jonge vrouw heeft zij er haar missie van gemaakt om mensen weer in contact te brengen met hun seksualiteit, lichaam en partner. Dit doet ze door een brede en holistische benadering van jouw verhaal.

  "Als gedreven seksuoloog en content creator breng ik een krachtige boodschap van empowerment naar buiten. Via social media wil ik vrouwen en koppels eerlijke informatie geven over relaties, seksualiteit en vrouw-zijn. Mijn missie is helder: het doorbreken van taboes rond deze thema’s en koppels weer aan het daten krijgen met zichzelf en elkaar!"

   

  Lotte's favorieten

   

  Bekijk alle toys

  Let’s get personal met Lotte

  Wat doe je graag in je vrije tijd?
   

  In mijn vrije tijd vind je mij met mij terug op mijn yogamatje, ergens in de natuur met mijn loopschoenen aan, of in de zetel met mijn neus tussen een goed boek.

  Wat is er voor jou cruciaal op het gebied van seks?
   

  In de loop der jaren heb ik ontdekt dat mijn gesprekstherapie een essentieel element miste: de integratie van het fysieke aspect. Gezien de nauwe verbinding tussen lichaam en geest, heb ik daarom besloten om mij extra te specialiseren in relaxatietherapie. Deze benadering biedt een waardevolle aanvulling voor individuen die het gevoel hebben dat ze het contact met hun lichaam verloren zijn. Mijn doel is om in de therapieomgeving een harmonieuze samensmelting te creëren van zowel fysieke als mentale aspecten.

  Hoe zou je jezelf omschrijven op seksueel gebied?
   

  Ik wil benadrukken dat seksualiteit en liefde onderscheidende concepten zijn. Hoewel ze soms samenkomen, zijn ze ook vaak los van elkaar te vinden. Niettemin is liefde en het tonen van genegenheid vaak van cruciaal belang bij het streven naar seksuele vervulling, genot en tevredenheid. Het koesteren van liefde voor zowel jezelf als anderen vormt de kern van dit alles

  Lees meer over Lotte
  Volg Lotte op Instagram