Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
 • Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.2
 • EasyToys.be
  PINK FRIDAY: Gebruik de code PINK voor 15% EXTRA korting op ALLES!*
  PINK FRIDAY: Gebruik de code PINK voor 15% EXTRA korting op ALLES!*

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 10:00 tot 21:00 uur

  10 handige stappen voor iedereen die voor het eerst met BDSM wil experimenteren

  Veel paren willen de kinky kant van seks verkennen, zoals BDSM, maar voelen misschien twijfels. Als je nieuw bent in de wereld van kink, is het begrijpelijk om bezorgd te zijn. Er is altijd een risico dat een kleine miscommunicatie tussen jou en je partner tot verwondingen of schade aan de relatie kan leiden. Maar, aan de andere kant, kunnen paren ook enorme voordelen halen uit het samen ontdekken van nieuwe aspecten van hun seksualiteit.

  Wat is BDSM?

  De afkorting BDSM staat voor verschillende betekenissen, afhankelijk van wie je het vraagt. De meest algemene en breedste definitie van BDSM is Bondage en Discipline, Dominantie en Onderdanigheid, Sadisme en Masochisme. Het is een uitgebreide, overkoepelende term die veel verschillende activiteiten omvat die volwassenen vrijwillig ondergaan om hun seksualiteit verder te onderzoeken. Dit kan variëren van iets simpels zoals licht bondage of een erotische spanking sessie, tot meer gevorderde BDSM praktijken zoals hangbondage en het gebruik van zwepen.

  Voordat je met dit stappenplan aan de gang gaat raden wij aan om alvast wat BDSM attributen aan te schaffen. Dit zal namelijk voor een nóg betere eerste ervaring zorgen! Voor mensen die van plan zijn om aan hun eerste BDSM-sessie te beginnen, raden wij deze zwarte kleine leren zweep en deze bonten handboeien aan. Deze producten zijn goed om mee te beginnen en te experimenteren.

  Voor degenen die geïnteresseerd zijn, maar twijfelen, biedt dit 10-stappenplan een manier om de opwindende wereld van bondage binnen te stappen.

  DE EERSTE STAPPEN OM DEZE KINKY WERELD TE ONTDEKKEN

  1. Onderzoek je fantasieën en benoem je verlangens

  Fantasieën zijn onderdeel van je erotische verbeeldingskracht en kunnen je seksuele opwinding aanwakkeren. Er zijn geen beperkingen of gevolgen in fantasieën, maar dit is niet hetzelfde als in het echte leven. Laat je fantasieën de vrije loop, maar wees realistisch over wat je wilt bereiken in je seksleven.

  2. Besluit wat voor soort erotische energie je wilt onderzoeken

  Als je eenmaal weet wat je echte seksuele verlangens zijn, is het belangrijk om te bepalen welke erotische energie je zoekt. Erotische energie is de motivatie en het doel achter een seksuele daad en kan de sfeer en beleving bepalen. Bijvoorbeeld, een kus kan zowel romantisch als ruig aanvoelen afhankelijk van de erotische energie. Als je begint met het ontdekken van intensievere seksuele ervaringen zoals spanking of bondage, is het belangrijk om duidelijk te communiceren welke erotische energie je wilt ervaren. Als je je partner vraagt om spanking en je precies uitlegt wat je verwacht, kun je samen rustig iets nieuws uitproberen en de grootste kans hebben op de seksuele ervaring die je echt wilt.

  3. Bespreek ideeën met je partner

  ! Voordat je op een date gaat, bespreek uitgebreid wat jullie samen willen ervaren. Dit gesprek kan ook als voorspel fungeren. Stel gedetailleerde vragen en wees bereid om eerlijk over je verlangens te praten, wat je wel en niet wilt en welke sensaties je wilt voelen. Als je hier niet open over kunt zijn, ben je misschien nog niet klaar om het te proberen. Door alles uit te praten, is het gemakkelijker om elkaars wensen te vervullen zonder gewond te raken.

  4. Kies 1 avontuur per keer

  Beginners in BDSM maken vaak de fout door te veel nieuwe dingen in één keer uit te proberen, wat het moeilijk maakt om te bepalen wat fijn is. Voeg stapsgewijs nieuwe elementen toe, zodat je duidelijkheid hebt over wat werkt en wat niet. Probeer bijvoorbeeld eerst een erotische spanking sessie en voeg vervolgens, als dit fijn is, lichte bondage of verbale discipline toe. Elke nieuwe ervaring voegt opwinding en risico toe, dus begin met één nieuwe ervaring tegelijk en bouw zo op naar meer complexe kinky avonturen met elementen die succesvol zijn bevonden.

  5. Geef je grenzen aan

  Het is cruciaal om afspraken te maken over grenzen bij elke verdere stap in het ontdekken van BDSM met je partner. Beide partners moeten weten wat er wel en niet toegestaan is. Dit maakt het makkelijker om zorgeloos te genieten van nieuwe sensaties en emoties. Voordat je een erotische spanking sessie uitprobeert, is het belangrijk om helder te hebben welke andere activiteiten je overweegt. Bespreek bijvoorbeeld seksuele stimulatie voor, tijdens of na het spanken, of het oké is als je partner je haar aanraakt, hoe ze je mogen noemen en welke taalgebruik je niet wilt horen. Stel duidelijke grenzen en blijf daarbij, maar houd in gedachten dat je ze later altijd nog kunt aanpassen. Bouw vertrouwen op door binnen de gestelde grenzen te blijven en respectvol met elkaar om te gaan.

  6. Doe het rustig aan

  Begin traag wanneer je BDSM ontdekt. Het is verleidelijk om meteen te proberen wat ruiger is, maar door het intensiteit geleidelijk op te bouwen, is de kans op verwondingen veel kleiner. Neem de tijd om te ontdekken wat je partner wil en bespreek duidelijk jullie beider grenzen. Gebruik een schaal van 1 tot 10 om de intensiteit te beschrijven en check regelmatig of jullie beide comfortabel zijn met de activiteit. Je kunt altijd nog meer intensiteit toevoegen naarmate jullie vertrouwen opbouwen in elkaars communicatie en wensen.

  7. Bespreek je avontuur na afloop

  Het is belangrijk om elkaars ervaringen te delen en te bespreken na een BDSM sessie. Dit helpt om elkaars voorkeur beter te begrijpen en om jullie verbinding en communicatie te versterken. Het delen van feedback, zowel positief als verbeterpunten, helpt om steeds beter te worden in deze ervaringen. Accepteer dat het leerproces een onderdeel is van deze ervaring en blijf open staan voor verbetering en groei in jullie seksuele relatie.

  8. Kijk en leer

  Ook is het raadzaam om vooraf te lezen over de verschillende aspecten van BDSM, zoals seksuele communicatie, veiligheid, gevaren en medische aspecten. Het is belangrijk om te onthouden dat het bezoeken van een conferentie of play party niet verplicht is om te genieten van BDSM. Het is vooral belangrijk om je comfortabel te voelen en je grenzen te respecteren en je partner te communiceren.

  9. Zeg nooit nooit

  Het is belangrijk om altijd binnen je eigen grenzen te blijven en dingen uit te proberen op een tempo waar jij je comfortabel bij voelt. Een nieuwe activiteit uitproberen, hoeft niet te betekenen dat je het direct regelmatig moet gaan doen. Blijf communiceren met je partner en luister naar je lichaam, als iets niet goed voelt, stop dan. Het is ook belangrijk om de nodige informatie te vergaren over de activiteit die je wilt uitproberen en de juiste veiligheidsmaatregelen te treffen.

  10. Geniet van het avontuur

  Seksualiteit is een belangrijk en complex aspect van het leven en het is belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en ontdekken, of het nu in een BDSM-context is of niet. Blijf in contact met jezelf en communiceer open en eerlijk met je partner over wat je leuk vindt en wat niet, zodat je samen een seksleven kunt creëren waar je beiden tevreden over bent.

  Meer weten over BDSM?

  Is er belangstelling voor BDSM en wat zijn de kernprincipes? Laat ons je meer vertellen over wat BDSM is en waarom stellen het interessant vinden om te starten. Bovendien hebben we een selectie gemaakt van de beste BDSM-producten om je te helpen bij je eerste stappen in deze wereld.