Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • EasyToys.be
  2 + 1 GRATIS op geselecteerde items! Code: SUMMER
  2 + 1 GRATIS op geselecteerde items! Code: SUMMER

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

  2024 is hier

  Nieuw jaar, nieuwe inzichten! Dit is de Nationale Seks-enquête 2024 van EasyToys, waarin we alles delen over het seksleven van Nederlanders. Want we vragen het onszelf allemaal weleens af: hoe doen we het, hoe vaak doen we het en waarom doen we het? Scrol naar beneden voor de resultaten in het kort, of lees alle sappige details in het volledige rapport!

  Title

  Het zijn vooral de jongeren die -met 50%- meerdere keren per week seks hebben. Zij hebben dus niks te klagen! Maar niet iedereen is blij met de hoeveelheid seks, zo zou 21% van de mensen liever vaker seks hebben dan nu het geval is.

  Illustration
  Graphic
  Title

  Tsja, seks in de baas z’n tijd is natuurlijk niet helemaal netjes, maar wél spannend. En misschien is het voor sommige werknemers wel een hele fijne manier om even te ontstressen!

  Graphic
  Title

  Surprise, niet de Missionaris (het favoriete standje van 2023), maar Doggy Style is het favoriete standje met 31%! Hoewel we allemaal een lievelingsstandje hebben, wisselen we per sekssessie toch het liefst een paar keer van positie. Opvallend: 1 op de 10 mannen doet het graag staand, terwijl slechts 1% van de vrouwen dit ziet zitten.

  Graphic
  Title

  Komen we altijd klaar tijdens de seks? Nee. En dat is helemaal niet erg of raar, want goede seks hoeft niet per se tot een orgasme te leiden. Wat wel opvalt is dat mannen in 83% van de gevallen klaarkomen, terwijl dit voor vrouwen om 62% gaat. Een nogal groot verschil! 12% van de vrouwen zou dan ook graag vaker willen klaarkomen tijdens de seks.

  Het is trouwens niet zo dat het de mannen niet boeit of de vrouwen tot een hoogtepunt komen, want 45% van hen geeft aan dat het pas goede seks is als de partner ook is klaargekomen.

  Graphic
  Graphic
  Graphic
  Graphic
  Graphic
  Graphic
  Graphic

  Veel mensen hebben graag seks in de natuur. De frisse lucht, het zonnetje op je huid en de spanning van misschien betrapt worden maken het zo aantrekkelijk! Waar 15% van de mensen het al in de natuur doet, is er ook nog 25% die het op zijn/haar bucketlist heeft staan!

  Romantisch elkaars lichaam verkennen in het licht van de ondergaande zon, een fris briesje en het opzwepende geluid van de golven in de branding... Oh ja, seks op het strand klinkt geweldig! Daarom staat het bij 19% van de mensen ook op hun bucketlist en 9% vindt het zelfs hun lievelingsplek!

  En, hoe was het voor jou?

  Dat was hem weer! Wat vond jij van onze bevindingen? Waarin kon jij jezelf herkennen en door welke resultaten werd je het meest verrast? Laat het ons weten via @easytoys op Instagram of Threads, deel de Nationale Seks-enquête 2024 met vrienden of lees het volledige rapport voor nog meer pikante details!

  Aan de Nationale Seks-enquête 2024 werkten 1.050 mensen mee.

  In de enquête benoemen we mannen en vrouwen als gender/geslacht. Met de term 'man' bedoelen we mensen met mannelijke geslachtskenmerken, zoals een penis. Met de term 'vrouw' bedoelen we mensen met vrouwelijke geslachtskenmerken, zoals een vagina. Bij EasyToys streven wij ernaar om inclusief en respectvol om te gaan met alle mensen. Wij erkennen dat het genderspectrum groter en breder is dan enkel deze twee genders/termen en dat mensen zich anders identificeren, ongeacht bovenstaande kenmerken.