Voor 23:30 besteld, morgen in huis
EasyToys
  • Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Be commerce
Rabbit Vibrator voor 12,50? Masturbator -55%?
EasyDeals, alleen op 26 en 27 september!
Rabbit Vibrator voor 12,50? Masturbator -55%?
EasyDeals, alleen op 26 en 27 september!

Heb je vragen?
We helpen je graag!

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

Visitez également notre boutique francophone en ligne

Eveline Stallaart is seksuoloog en psycholoog en heeft haar eigen praktijk in Amsterdam: ESSH (Eveline Stallaart Sexual Health). Ze is onder andere bekend van RTL Boulevard en tv-programma Married at First Sight waar ze vaste expert is. Daarnaast schrijft ze voor verschillende magazines en kranten en is ze te horen in talloze podcasts. Eveline is ook Brand Ambassador voor EasyToys, ze schrijft artikelen voor ons magazine en geeft advies bij problemen op het gebied van seks en intimiteit.Eveline's favorieten

Q&A met Eveline Stallaart

Waarom werk je met EasyToys samen?
 

Sinds mijn studie is het mijn doel om seks beter bespreekbaar te maken. Niet alleen tussen partners, maar ook bijvoorbeeld tussen groepen vrienden en vriendinnen. Hoe meer we er namelijk over praten, hoe meer we erover leren en hoe normaler we het gaan vinden.
EasyToys laat zien dat seks en toys echt voor iedereen bereikbaar zijn, wat ik heel goed en belangrijk vind. Daarnaast maakt EasyToys seks bespreekbaar op een speelse en toegankelijke manier wat bijdraagt aan het doorbreken van taboes. Dit samen sluit erg goed aan bij mijn ideeën rondom dit onderwerp. Daarom ben ik erg blij dat ik met mijn kennis en praktijkervaring een bijdrage mag leveren aan een gezond en gegroet seksleven bij de EasyToys gebruikers, want dat gun ik iedereen.

Wat is volgens jou de basis voor een fijn seksleven?
 

Communicatie en moeite blijven doen voor elkaar. In het begin van een relatie zijn de hormonen nog erg sterk en wil je graag moeite doen voor de ander. Op gegeven moment gaan die hormonen tot rust komen en verlies je dat stukje binnen je seksleven, maar moeite doen voor elkaar kan nog altijd. En dan in de breedste zin van het woord. Dus zowel moeite doen voor jezelf, voor de ander, maar ook juist ook moeite doen om een gesprek te openen wat betreft je seksleven. Wat vind jij fijn, wat vind ik fijn, wat zou jij anders willen, zijn voorbeelden van belangrijke vragen die we elkaar soms niet of niet genoeg stellen, terwijl daar juist de sleutel ligt tot een gelukkig seksleven.

Geldt dit ook voor singles?
 

Ik denk dat het voor singles belangrijk is om niet alleen maar bezig te zijn met het bereiken van het orgasme, maar juist met de route daarnaartoe. Een vrouw heeft gemiddeld alleen al 20 minuten nodig heeft om in de mood te komen. Als je alleen maar bezig bent met het bereiken van het hoogtepunt en alles perfect willen doen, dan zie je juist vaak dat het dan niet lukt. Dit geldt trouwens ook voor koppels die te snel overgaan naar de penetratie in plaats van echt tijd te nemen voor het voorspel, terwijl dit dus juist voor vrouwen zo ontzettend belangrijk is.

Wat zou jij adviseren voor mensen die wat extra’s willen toevoegen aan hun seksleven?
 

Sta open voor je fantasieën en wensen en ga alleen of samen kijken naar middelen waarmee jij of jullie deze opwinding nog meer kunnen boosten. Een beginpunt kan bijvoorbeeld zijn door elkaar te teasen of door te edgen. Een speeltje die je hierbij kan gebruiken is bijvoorbeeld een kietelaar of een blinddoek. Dit kan je dwingen om de controle los te laten en daardoor echt weer te voelen wat je fijn vindt. Daarnaast is het belangrijk om daaruit verder te blijven experimenteren en blijven ontdekken.

Hoe kies je een toy om samen te gebruiken?
 

Ik adviseer vaak om te beginnen met een speeltje voor de vrouw en tijdens het gebruik te experimenteren hoe de man hier ook plezier aan beleeft. Een bulletvibrator is een perfect voorbeeld van een toy voor beginners die de vrouw net iets meer stimulans kan bieden tijdens de penetratie. Een (compacte) wandvibrator is hier ook heel geschikt voor. Bullet vibrators en wand vibrators breng je niet daadwerkelijk in en kunnen daardoor ook tijdens de seks erg goed gebruikt worden als extra stimulans, zowel voor de vrouw als voor de man.
Ook is een speeltje niet alleen geschikt om extra stimulans te bieden om tot een hoogtepunt te komen, maar kan het er ook juist voor zorgen dat je tijdens het voorspel meer in het moment bent en je je sexy voelt.

Wat is het verschil wat je graag zou willen maken op het gebied van sextoys?
 

Helaas rust er nog steeds een taboe op seksspeeltjes, terwijl het juist zo belangrijk is om jezelf te ontdekken. Ik zie het echt als een onderdeel van zelfliefde en als een goede manier om te werken aan je eigen seksuele gezondheid. Daarom wil ik ook aan iedereen meegeven om met een speeltje te ontdekken wat je zelf fijn vindt. Dit zorgt voor zelfvertrouwen en je leert je eigen wensen en grenzen kennen wat ook belangrijk is in seks met een partner. Op die manier kun je echt een bijdrage leveren aan je eigen seksuele gezondheid en geluk.