Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
EasyToys.be
  • Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Be commerce
Tot -73% korting op de beste Toys |
Speciaal voor Valentoys
Tot -73% korting op de beste Toys |
Speciaal voor Valentoys

Heb je vragen?
We helpen je graag!

Vandaag bereikbaar van 17:00 tot 21:00 uur

Visitez également notre boutique francophone en ligne

Het is zomer! Laat de grijze en regenachtige dagen achter je en stap in de zomer van de liefde! Het is tijd om plezier te hebben, van elkaar te genieten en je niets aan te trekken van wat andere mensen denken. Jullie zijn in het moment.


Ga op een zomerse ontdekking

Bekijk alle sets

Welke toy neem jij mee in jouw koffer?

Bekijk alle toys

Ga op zoek naar de mooiste zeester

Bekijk meer

Summer of Love

Weg uit het grauwe weer en op naar het strand van plezier. Tijdens de revolutie met Generation Easy, herontdekken we onszelf en elkaar op deze reis.

In de zomer zijn de verleidingen van het plezier overal om ons heen. Generation Easy weet er alles van. De verleidingen spoelen aan op dit strand alsof het niets is. De zon is heet en brandt voor die extra zomerse gloed. Daarom smeren we onszelf en elkaar nog eens extra in.

Zandstranden, verfrissende ijsjes, grote kokosnoten en brutale badkleding. Neem nog een duik in zee en ga op zoek naar de mooiste zeesterren tussen het koraal. De connectie met Generation Easy verandert onmiddellijk uw kijk op een 'fatsoenlijke' dag aan het strand. Generation Easy opent jouw ogen, zodat een dagje strand er net iets anders uit zal zien dan voorheen.