Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
 • Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • EasyToys.be
  FLASH DEAL: MyMagicWand Blue nu: €119,99 €49,99!
  FLASH DEAL: MyMagicWand Blue nu: €119,99 €49,99!

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 10:00 tot 21:00 uur

  Luister naar Losse Lippen

  Praten over seks blijft leuk, toch? Daan en Suus vinden dat in ieder geval wel! Een jaar geleden ontmoette zij elkaar in een kroeg en na een leuk gesprek zeiden ze: “Dit is net een podcast. Wij zouden er een moeten hosten!”. Zo gezegd, zo gedaan; hier is “Losse Lippen”.

  Volg Daan & Suus op Instagram

  Volg Suus Volg Daan Volg Joëlle

  Luister op je favoriete platform

  Spotify Apple Podcasts Deezer Podimo YouTube
  Meer EasyToys Podcasts

  Kijk naar Losse Lippen op YouTube

  Ben jij op zoek naar hét YouTube kanaal dat jouw leven onder de lakens gaat verbeteren? Hoera! Je hebt hem zojuist gevonden. Bij EasyToysTV zit jij op de juiste plek om antwoorden te krijgen op al jouw vragen. Wij zijn er elke week met informatieve, amuserende, spannende én binge-worthy video's. Naast tips & tricks kan je ook spannende verhalen en smeuïge praat verwachten. Kortom: EasyToysTV is van alle markten thuis!  #10 Anaal

  Nu er een hoop onderwerpen besproken zijn, duiken Daan en Joëlle eens een keertje achterom. Nadat het duo de afgelopen week heeft besproken, wordt het onderwerp “Anaal” aangehaald. Samen duiken ze een stukje geschiedenis in, vertellen ze alles over wat “op z’n Grieks” betekent en wordt besproken hoe je met zoiets als anaal zou moeten starten wanneer je dit nog niet gewend bent. Er worden interessante statements bijgehaald, zoals homoseksualiteit en anaal ten opzichte van heteroseksualiteit en anaal.

   


  #9 Anticonceptie

  Met een flink drukke week achter de rug, presenteert Daan deze aflevering wederom samen met Suus’ tijdelijke vervanger Joëlle. Ze snijden het onderwerp Anticonceptie aan en praten vanuit eigen ervaring en een stukje kennis over de diverse vormen van anticonceptie en waar je nou wel en niet op moet letten. Ook wordt de ingewikkelde discussie aan de kaak gesteld: moeten mannen wél of niet mee betalen aan anticonceptie?

   


  #8 BDSM

  Omdat Suus nog even een weekje extra rust pakt na de schrik van vorige week, schuift gast-presentatrice Joëlle voor een tweede keer aan bij Daan. Deze keer wordt er uitvoerig gesproken over BDSM: een fascinerend onderwerp volgens beide presentatoren. Weet Daan eigenlijk waar de letters BDSM voor staan? Wat valt er allemaal onder de noemer BDSM en hoe begin je er eigenlijk mee? Zowel Daan en Joëlle delen eigen ervaringen en komen tot de conclusie dat BDSM een stuk complexer is dan dat veel mensen vaak denken. Één ding staat centraal binnen BDSM. Wat dat is?

   


  #9 Sexual Wellness

  Sexual Wellness: een relatief nieuw begrip. Maar weten we eigenlijk wel wat hiermee bedoeld wordt? Nadat Suus tóch extra zorg bleek nodig te hebben van het ziekenhuis, schuift gast-presentatrice Joëlle aan om het enerverende verhaal van Suus te delen en samen met Daan te praten over ons eigen Seksuele Welzijn. Staan we daar eigenlijk wel genoeg bij stil? Wat betekent Sex Positive volgens Joëlle en Daan en hoe beoefen je zelf Sexual Wellness?

   


  #6 Orgasmes

  Orgasmes: lekker, ingewikkeld en ook nog eens leuk om over te praten. Daan en Suus zitten deze week in het prachtige kantoor van Brand Creatives en hebben weer genoeg te vertellen over het onderwerp voor deze week. Maar eerst moet er wat anders besproken worden. “Ben jij in elkaar gemept?” vraagt Daan vol verbazing wanneer hij Suus in de studio aantreft. Ook Suus kan niet om een verandering van mimiek bij Daan heen. Hij straalt honderuit wanneer hij vertelt over zijn avonturen in Berlijn.

   


  #5 Innovatie en Seks

  Innovatie en seks is het onderwerp voor deze week. Er is natuurlijk al enorm veel te vinden in de wonderlijke wereld van sextoys, maar wat voor toy hoopt het duo in de toekomst op de markt te kunnen vinden? Daan en Suus nemen deze week alvast een klein kijkje in de toekomst en presenteren elkaar hun ideale toy die nog ontwikkeld moet worden. En over welke sextoy was Daan zo enthousiast, dat hij er stiekem een heeft gebruikt tijdens werk?

   


  #4 Relaties

  Relaties: Dat is waar deze week loslippig over wordt gesproken. De twee kletsmajoren vinden elkaar deze week weer in onze studio. Suus is weer helemaal beter en Daan is volledig uitgewaaid op Ameland. Hoeveel dates heb je voordat je echt voor de real deal gaat? Hoe voorkom je een sleur binnen een relatie? Hebben Daan en Suus überhaupt wel een lange relatie gehad? Daarnaast wordt de naam van de podcast ook eindelijk bekend gemaakt.

   


  #3 Daten

  De derde podcast alweer, maar toch is onze podcast studio leeg. Daan zit momenteel op Ameland en Suus is thuis. Het duo heeft het deze week over daten. Een heerlijk onderwerp, vooral voor Daan die bijna alle datingapps al heeft uitgespeeld. Maar hoe zit het met het dateleven van Suus? En van welk van de ingestuurde fetisjen krijgt Daan het ook wel warm?

   


  #2 Seks en Internet

  De week is voorbij gevlogen en we zijn alweer aangekomen bij de tweede aflevering van deze podcast zonder naam. Daan en Suus praten deze week over seks en internet. Deze combinatie is natuurlijk enorm breed en de twee kletskousen bespreken dan ook allerlei aspecten rondom het onderwerp. Wat vinden ze van OnlyFans? Waar moet je aan denken als het aankomt op sexting? Wat vinden Daan en Suus van dickpics?

   


  #1 Seksuele Voorlichting

  Tijdens de eerste aflevering hebben Daan en Suus het over seksuele voorlichting. Wat vinden zij van de seksuele voorlichting anno nu? Hoe hebben Daan en Suus zelf hun seksuele voorlichting ervaren? En wat zouden ze zelf anders doen? Daarnaast hebben wij het ook over fetisjen. Wat vinden Daan en Suus van seksuele opwinding door bijvoorbeeld sokken?