Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
 • Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • EasyToys.be
  FLASH DEAL: MyMagicWand Blue nu: €119,99 €49,99!
  FLASH DEAL: MyMagicWand Blue nu: €119,99 €49,99!

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 10:00 tot 21:00 uur

  OWN YOUR FEMALE POWER

  "Ontdek 'Own Your Female Power' met Kim Feenstra en Christine, een eerbetoon aan zelfbepaling en vrouwelijke kracht. Beleef de reis naar empowerment te midden van het historische Amsterdam, waar Kim in haar Christine-lingerie vrijheid en zelfvertrouwen belichaamt. Een visueel eerbetoon aan onze erfenis en een uitnodiging voor alle vrouwen om hun eigen pad van kracht en sensuele vrijheid te bewandelen.

  Shop the look

  DELICATE DUALITY

  De Kim Feenstra collectie is een samensmelting van twee krachtige elementen - delicate kant voor een sensuele aanraking en verleidelijke bandjes voor een vleugje sexy. Elk stuk is met precisie vervaardigd en toont een harmonieuze mix van sensualiteit en aantrekkingskracht die aangepast kan worden aan jouw persoonlijke stijl. Het is niet zomaar lingerie; het is een uitdrukking van jouw innerlijke zelf.


  POWER WITHIN

  Met de Kim Feenstra x Christine Collectie kun je de buitengewone schoonheid binnenin jezelf omarmen, je sensuele kant ontdekken en moedig de vele facetten van je vrouwelijkheid uitdrukken. Elk stuk in deze collectie is een uitnodiging om te verkennen, te koesteren en te vieren wie je bent - betoverend, zelfverzekerd en onmiskenbaar mooi.


  HELLO PRETTY SOUL,

  I hope your will wear this with pride. ​
  I know you're going to look amazing in this piece.​

  Because you're art.
  A true masterpiece.

  Own it.

  With incredible love,

  Kim  Ontdek alle lingerie van Christine