EasyToys
  • Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Be commerce
PLAY met vibrators
Tot 55% korting op Tarzan vibrators!
PLAY met vibrators
Tot 55% korting op Tarzan vibrators!

Heb je vragen?
We helpen je graag!

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

Visitez également notre boutique francophone en ligne

Alennah, liefhebber van allerlei muziekgenres, met een sterke voorkeur voor Hard Dance, is een bron van vermaak op haar socials. Van de meest grappige vlogs tot het uittesten van toys op muziek. Alennah brengt je de ins en outs rondom muziek en festivals op haar Youtube kanaal!Alennah's favorieten

Q&A met Alennah

Waarom werk je met EasyToys samen?
 

Ik heb ooit zelf toys gekocht en kwam zo in aanraking met de wereld van seksspeeltjes. Dit vind ik erg interessant en ik vind het goed als er meer open over gepraat zal worden.

Waar moet een goede toy volgens jou aan voldoen?
 

Mijn favoriete toys hebben meerdere functies. Dus niet een speeltje die je maar op een manier kan gebruiken, maar juist op veel verschillende manieren zodat je ook kan afwisselen. Verder is het fijn als een toy oplaadbaar is.

Wat mag niet ontbreken in ieders nachtkastje?
 

Glijmiddel! En dan zeker een stimulerende glijmiddel of glijmiddel met een smaakje als je het samen gebruikt. Toys zijn niet perse nodig, dat is per persoon en per situatie verschillend. Maar het is wel leuk als je speeltjes hebt die je zowel alleen als samen kan gebruiken.

Wat vind je een echte afknapper?
 
Voor mij kan iemands lach heel aantrekkelijk zijn. Dan is een onverzorgd gebit met slechte tanden ook meteen een grote afknapper.

Wat staat er boven aan je seks bucketlist?
 
Een spannend avontuur op een festival staat bovenaan!

Zou je jezelf als kinky omschrijven?
 
Ik weet niet of ik mezelf echt als kinky moet omschrijven, maar zeker wel als iemand die alles een keer wilt proberen. Als het niks is dan is het niks, maar dan heb je het in ieder geval geprobeerd. Ik sta wel echt overal voor open en wil alles wel proberen. Alleen dan verleg je je grenzen en kom je erachter wat je daadwerkelijk leuk en fijn vindt.