Voor 23:30 uur besteld, maandag in huis
EasyToys.be
  • Voor 23:30 uur besteld, maandag in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Be commerce
Tot -73% korting op de beste Toys |
Speciaal voor Valentijn
Tot -73% korting op de beste Toys |
Speciaal voor Valentijn

Heb je vragen?
We helpen je graag!

Alennah, liefhebber van allerlei muziekgenres, met een sterke voorkeur voor Hard Dance, is een bron van vermaak op haar socials. Van de meest grappige vlogs tot het uittesten van toys op muziek. Alennah brengt je de ins en outs rondom muziek en festivals op haar Youtube kanaal!

 

Alennah's favoriete toys hebben meerdere functies. Dus niet een speeltje die je maar op een manier kan gebruiken, maar juist op veel verschillende manieren zodat je ook kan afwisselen. Verder vindt ze het fijn als een toy oplaadbaar is.

 

 

 

Alennah's favorieten

 

Bekijk alle toys

Let’s get personal met Alennah

Waarom werk je met EasyToys samen?
 

Ik heb ooit zelf toys gekocht en kwam zo in aanraking met de wereld van seksspeeltjes. Dit vind ik erg interessant en ik vind het goed als er meer open over gepraat zal worden.

Waar moet een goede toy volgens jou aan voldoen?
 

Mijn favoriete toys hebben meerdere functies. Dus niet een speeltje die je maar op een manier kan gebruiken, maar juist op veel verschillende manieren zodat je ook kan afwisselen. Verder is het fijn als een toy oplaadbaar is.

Wat mag niet ontbreken in ieders nachtkastje?
 

Glijmiddel! En dan zeker een stimulerende glijmiddel of glijmiddel met een smaakje als je het samen gebruikt. Toys zijn niet perse nodig, dat is per persoon en per situatie verschillend. Maar het is wel leuk als je speeltjes hebt die je zowel alleen als samen kan gebruiken.

Wat vind je een echte afknapper?
 

Voor mij kan iemands lach heel aantrekkelijk zijn. Dan is een onverzorgd gebit met slechte tanden ook meteen een grote afknapper.

Wat staat er boven aan je seks bucketlist?
 

Een spannend avontuur op een festival staat bovenaan!

Zou je jezelf als kinky omschrijven?
 

Ik weet niet of ik mezelf echt als kinky moet omschrijven, maar zeker wel als iemand die alles een keer wilt proberen. Als het niks is dan is het niks, maar dan heb je het in ieder geval geprobeerd. Ik sta wel echt overal voor open en wil alles wel proberen. Alleen dan verleg je je grenzen en kom je erachter wat je daadwerkelijk leuk en fijn vindt.

 

Bekijk alle content van Alennah
   
Volg Alennah op Instagram