Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • EasyToys.be
  Gratis LUV egg bij besteding van €99,99 op ALLES! Code: LUVEGG Playtime
  Gratis LUV egg bij besteding van €99,99 op ALLES! Code: LUVEGG Playtime

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

  Hoe gebruik je een vibrator?

  Bij EasyToys willen we ervoor zorgen dat jullie het maximale plezier behalen uit het gebruik van je vibrator. Om die reden hebben we een aantal basisregels opgesteld om de gezondheid en het welzijn van de gebruikers te waarborgen, en om te zorgen dat de vibrators op de juiste manier worden gebruikt, zodat ze zo lang mogelijk meegaan

  Basisregels:

   

  Neem de tijd

  Het is belangrijk om goed ontspannen te zijn en tijd te hebben wanneer je voor het eerst een vibrator gaat gebruiken, omdat dit kan helpen om het comfortabeler te maken en om ervoor te zorgen dat je in staat bent om te genieten van het moment. Als je gestrest of gehaast bent, kan dit het moeilijker maken om te ontspannen en om te genieten van het gebruik van een seksspeeltje. Door tijd te nemen en goed ontspannen te zijn, kan je jezelf de ruimte geven om te ontdekken wat voor jou fijn is en om het seksspeeltje op een manier te gebruiken die voor jou aangenaam is. Het is daarnaast belangrijk om te onthouden dat iedereen anders is en dat wat voor de een fijn is, voor de ander misschien te intens kan zijn. Door rustig aan te beginnen, kan je de tijd nemen om te ontdekken wat voor jou fijn is en hoe je het seksspeeltje het beste kunt gebruiken.


  Gebruik altijd een glijmiddel

  Het gebruik van glijmiddel kan het gebruik van seksspeeltjes comfortabeler en aangenamer maken. Zonder glijmiddel kan het gebruik van een seksspeeltje leiden tot irritatie of zelfs pijn. Glijmiddel kan ook helpen om de levensduur van een seksspeeltje te verlengen door te voorkomen dat het materiaal uitdroogt of beschadigd raakt. Bovendien kan glijmiddel het gemakkelijker maken om een seksspeeltje in te brengen, vooral als het gaat om grotere of speciaal vormgegeven speeltjes. Het is belangrijk om te onthouden dat niet alle glijmiddelen geschikt zijn voor alle seksspeeltjes. Sommige glijmiddelen bevatten ingrediënten die kunnen schade aanrichten aan sommige materialen, zoals siliconen of rubber. Lees daarom altijd de aanwijzingen op het etiket van het glijmiddel en kies een glijmiddel dat geschikt is voor het materiaal van het seksspeeltje dat u wilt gebruiken.


  Bouw de intensiteit langzaam op

  Als je voor het eerst een vibrator gaat gebruiken, kan het handig zijn om te beginnen met een laag vermogen en daarna het vermogen op te bouwen naar een niveau dat voor jou comfortabel is. Het is belangrijk om te luisteren naar je eigen lichaam en te stoppen als het te intens wordt.


  Experimenteer en ontdek

  Er zijn ook verschillende technieken die je kunt gebruiken om het meeste uit je vibrator te halen. Bijvoorbeeld, sommige mensen vinden het fijn om de vibrator in cirkelvormige bewegingen te gebruiken, terwijl anderen het fijner vinden om direct op een bepaald gebied te richten. Experimenteer en ontdek wat voor jou het fijnste is.


  Schoonmaken na gebruik

  Het is belangrijk om je vibrator regelmatig te reinigen om hygiënische redenen en om de levensduur ervan te verlengen. Hier zijn enkele stappen om je vibrator te reinigen:

  • Maak het speeltje schoon met warm water en een milde zeep of een speciale toycleaner.
  • Maak het speeltje grondig droog voordat je het opbergt.
  • Als het speeltje niet waterdicht is, gebruik dan een vochtige doek met een milde zeep om het te reinigen en maak het daarna grondig droog.
  • Als het speeltje op batterijen werkt, verwijder dan de batterijen voordat je het speeltje schoonmaakt om te voorkomen dat er water in het batterijvakje komt.
  • Als het speeltje van siliconen is, gebruik dan geen olie- of siliconenbasis glijmiddel, omdat dit de oppervlakte kan aantasten. Gebruik in plaats daarvan glijmiddel op waterbasis.

  Onder de douche of in bad gebruiken

  Of je een vibrator onder de douche of in bad kunt gebruiken, hangt af van of het speeltje waterdicht is of niet. Waterdichte vibrators zijn speciaal ontworpen om tegen water te kunnen en kunnen dus veilig onder de douche of in bad worden gebruikt. Niet-waterdichte vibrators zijn niet bestand tegen water en kunnen beschadigd raken als ze in aanraking komen met vocht. Het is daarom belangrijk om deze vibrators alleen op droge plekken te gebruiken. Als je een vibrator onder de douche of in bad wilt gebruiken, is het dus belangrijk om te controleren of het speeltje waterdicht is voordat je het gebruikt.


  Nu je weet hoe je een vibrator moet gebruiken, is het tijd om er een te gaan testen! Het kan lastig zijn om een keuze te maken tussen al die verschillende soorten vibrators. Een vibrator die razend populair is bij EasyToys, is de EasyToys Lily Vibrator. Daarnaast is de Satisfyer Pro 2 Generation 2 ook een enorm poplaire vibrator. Dit zijn beide goede vibrators om mee te beginnen!

  Meer weten over vibrators?

  Er zijn veel verschillende soorten vibrators op de markt, dus het kan moeilijk zijn om te beslissen welke het beste bij jou past. Een paar dingen om te overwegen zijn de grootte en vorm van de vibrator, het materiaal waaruit het is gemaakt, of het waterdicht is, en of het op batterijen werkt of via een stroomkabel. Als je nog niet zeker weet welke vibrator voor jou het beste is, helpen wij je graag verder op weg. Daarnaast willen we jullie graag meer vertellen over wat de 5 beste vibrator merken zijn.