Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
 • Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • EasyToys.be
  FLASH DEAL: MyMagicWand Blue nu: €119,99 €49,99!
  FLASH DEAL: MyMagicWand Blue nu: €119,99 €49,99!

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 10:00 tot 21:00 uur

  Veilig (thuis)komen met het Flitsmeister EI

  EasyToys en Flitsmeister strijden samen voor veilige ritjes vol hoogtepunten, maar zonder risico’s en hoge rekeningen. Vluggertjes willen we wel, alleen níet in het verkeer. In samenwerking met Flitsmeister brengt EasyToys daarom een leuk én handig nieuw product uit dat meldingen afgeeft bij waarschuwingen en zorgt dat jij veilig (aan)komt – en als het goed is niet té snel!

  Naast de Flitsmeister ONE, TWO en PRO vind je binnenkort namelijk ook het Flitsmeister EI! Ja, je leest het goed. Met het Flitsmeister EI combineren we veiligheid met plezier, want waarom niet? Wanneer jij je aan de toegestane snelheid houdt, wordt je goede gedrag beloond met sensuele en prikkelende trillingen van Flitsmeister EI. Lijkt het erop dat jij íets te snel over de weg vliegt? Dan stopt Flitsmeister EI met trillen. Zo wordt het heel makkelijk om je aan de regels te houden, want we weten allemaal hoe vervelend het is als je plezier vroegtijdig wordt verstoord. Kies hoogtepunten in plaats van hoge snelheden en rijd veilig.

  Het is uiteraard de bedoeling dat je het eitje inwendig draagt, maar je zou het eventueel ook gewoon op je dashboard kunnen leggen. Flitsmeister EI heeft trouwens ook een afstandsbediening en een ‘normale’ trilfunctie. Zo kan je het eitje dus ook gebruiken als je niet onderweg bent.

  Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen


  Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen omtrent het Flitsmeister EI!
   
   

  Als je niet kunt wachten op het Flitsmeister EI

  Bekijk alles