Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • EasyToys.be
  FLASH DEAL: 72% korting op Teazers Pair Vibrator!
  FLASH DEAL: 72% korting op Teazers Pair Vibrator!

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  - Discreet verpakt en bezorgd -

  De beste Fleshlight Go

  FLESHLIGHT GO

  WAT IS EEN FLESHLIGHT GO?

   

  De Fleshlight Go is een compactere versie van de klassieke Fleshlight masturbators, ontworpen voor gemak en draagbaarheid. De Fleshlight Go is kleiner dan de originele Fleshlight, waardoor het een perfecte keuze is voor actieve mannen die vaak onderweg zijn. Net als de standaard Fleshlight heeft de Go een realistische opening en een interne structuur die zorgt voor een intens gevoel. De compactere vorm maakt het eenvoudig om de Go discreet te dragen en op te bergen, zonder in te leveren op plezier.

  WAT KUN JE MET EEN FLESHLIGHT GO?

   

  De Fleshlight Go biedt dezelfde intensieve ervaring als de grotere Fleshlight-modellen, maar dan in een handzamer formaat. Door zijn kleinere omvang is de Fleshlight Go ideaal om mee te nemen op reis, en hij past gemakkelijk in een tas of koffer. Ondanks zijn compacte grootte biedt de Fleshlight Go een diepe en bevredigende penetratie, geschikt voor de meeste mannen.

  WAT ZIJN DE VERSCHILLEN TUSSEN DE MODELLEN?

   

  De Fleshlight Go is verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals de Fleshlight Go Surge en de Fleshlight Go Torque. De Surge heeft een meer natuurlijke opening en een complexe interne structuur voor een realistische ervaring, terwijl de Torque een doorzichtige huls en een unieke interne textuur heeft die visuele en fysieke stimulatie biedt. Beide modellen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van mannen die op zoek zijn naar een effectieve en discrete oplossing voor zelfgenot.

  HOE GEBRUIK JE EEN FLESHLIGHT GO?

   
  • Op je rug: liggend op je rug, gebruik je hand om de Fleshlight Go op en neer te bewegen. Dit simuleert een realistische penetratie-ervaring.
  • Op je buik: plaats de Fleshlight Go onder een kussen en beweeg je heupen alsof je het missionarisstandje nabootst.
  • Met een douchebevestiging: de Fleshlight Go kan ook gebruikt worden met een douchebevestiging voor handsfree genot. Bevestig het aan een glad oppervlak en beweeg je heupen naar voren en achteren.
  • Zuigkracht aanpassen: draai aan de achterkant van de huls om de zuigkracht aan te passen en vind de instelling die het beste bij jou past.

  WAAR MOET JE OP LETTEN ALS JE DIT SPEELTJE WILT KOPEN?

   

  Het is essentieel om glijmiddel op waterbasis te gebruiken met je Fleshlight Go om de duurzaamheid van het materiaal te behouden. Olie- of siliconenbasis glijmiddelen kunnen het zachte materiaal beschadigen. Zorg er ook voor dat je jouw Fleshlight Go grondig reinigt na elk gebruik. Spoel de binnenkant met warm water en laat het volledig drogen voordat je het weer opbergt om schimmelvorming te voorkomen.

  Verder is het aanbevolen om Fleshlight-reinigingsproducten te gebruiken om je speeltje in optimale conditie te houden. Gebruik na het schoonmaken een onderhoudspoeder om te zorgen dat het materiaal zacht en realistisch blijft aanvoelen.

  Het schoonmaken van je Fleshlight Go

   

  Direct na gebruik dien je de Fleshlight Go te demonteren door de sleeve uit de huls te halen en deze grondig te spoelen onder de kraan. Vermijd het gebruik van zeep, omdat dit het materiaal kan aantasten. Laat alle onderdelen volledig drogen in een goed geventileerde ruimte uit direct zonlicht, alvorens het opnieuw te assembleren en op te bergen. Overweeg een speciale toy cleaner te gebruiken voor een diepe reiniging.