Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • EasyToys.be
  2 + 1 GRATIS op geselecteerde items! Code: SUMMER
  2 + 1 GRATIS op geselecteerde items! Code: SUMMER

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

  The movement for safe sex

  We zijn trots op onze partnership met Dance4Life: een organisatie die - net als wij - als missie heeft om de taboes rondom seks te doorbreken en jongeren op een inspirerende manier voor te lichten zodat iedereen op zijn of haar eigen manier mag en kan genieten van seks. Tóch is seksualiteit helaas nog altijd een onderwerp dat enorm in de taboesfeer hangt.

  Tijdens de decembermaand lanceren wij samen met Dance4Life een spannend e-book voor extra steun aan het goede doel Dance4Life. Het e-book Genieten van Seks doe je zó is te bestellen via onze webshop voor het symbolische bedrag van 1 euro. De totale opbrengst van het boek doneert EasyToys aan Dance4Life die met deze steun campagnes en programma’s kan ontwikkelen voor jong en oud om een veilige plek te creëren ten aanzien van seksualiteit en grenzen en wensen.

  Auteur van het erotische e-book is seksjournalist Marith Iedema onder meer bekend van haar erotische podcast Charlie’s avonturen en als schrijver van artikelen en boeken over relaties, liefde en seks. Iedema schreef al eerder succesvolle e-books voor EasyToys.

  Easytoys neemt de taak op zich om gesprekken over seks, plezier tussen de lakens en wederzijds consent te stimuleren. Met het geld dat dankzij de verkoop van het e-book wordt gedoneerd, kan Dance4Life zich blijven inzetten om seksualiteit bespreekbaar te maken en het taboe erop te doorbreken. Dat doen ze onder meer met campagnes en programma's - voor en door jongeren - over dit onderwerp in de unieke combinatie met dans, muziek en bekende rolmodellen. EasyToys draagt daarmee bij aan een nieuwe generatie waar seksualiteit geen taboeonderwerp meer zal zijn.

  Onmisbaar in je nachtkastje