Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
 • Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • EasyToys.be
  FLASH DEAL: MyMagicWand Blue nu: €119,99 €49,99!
  FLASH DEAL: MyMagicWand Blue nu: €119,99 €49,99!

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 10:00 tot 21:00 uur

  Veelgestelde vragen

  Black Friday? Wat is dat?
   

  Black Friday (zwarte vrijdag) heeft een aantal jaren terug voor het eerst zijn intrede in Nederland gemaakt. De dag komt oorspronkelijk uit Verenigde Staten en vindt daar altijd een dag na Thanksgiving Day plaats. Winkeliers wilden hun klanten alvast enthousiast maken om kerstinkopen te doen en probeerden hen te verleiden met aantrekkelijke kortingen. Met veel succes overigens, want de winkels worden in Amerika al jaren letterlijk platgelopen. In Nederland doen we het gelukkig iets rustiger aan. Waar eerder alleen wat kleine winkels met Black Friday adverteerden, is er nu bijna geen winkel meer die zijn klanten niet op waanzinnige aanbiedingen trakteert.

  Ook bij EasyToys kun je op Black Friday de beste deals en kortingen verwachten. Heb je al een tijdje een seksspeeltje op je verlanglijstje, maar is je portemonnee niet toelatend genoeg? Sla dan je slag met de EasyToys Black Friday 2024 deals!

  Oorspronkelijk werd de naam in de jaren 50 voor het eerst geïntroduceerd door de politie uit Philadelphia, waarmee verwezen werd naar de enorme verkeersdrukte op de dag na Thanksgiving. In de jaren 80 werd een nieuwe betekenis aan de term gegeven vanwege de zwarte cijfers die de winkeliers vanaf die dag konden noteren. Ben je toevallig bekend met Pink Friday? Dit is Black Friday maar dan 6 maanden te vroeg, hoe ideaal is dat?

  Wanneer is EasyToys Black Friday 2024?
   

  Black Friday vindt in 2024 plaats op 29 november. EasyToys wil haar klanten iets langer de tijd geven om een keuze te maken uit één van de vele deals en begint daardoor al ruim een week van tevoren met het weggeven van ongekende kortingen. Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van al het nieuws rondom EasyToys Black Friday 2024? Meld je dan bovenaan deze pagina aan voor onze nieuwsbrief.

  Hoeveel korting kan ik verwachten tijdens EasyToys Black Friday 2024?
   

  Hoeveel korting we precies weggeven op tijdens Black Friday 2024 verschilt van product tot product. Op onze Black Friday landingspagina word je op de hoogte gehouden van alle lopende kortingen.

  Wat zijn de voorwaarden tijdens EasyToys Black Friday 2024?
   
  • Altijd een discrete levering, in een blanco doos en geen verwijzing op je bankafschrift
  • Vandaag voor 23:30 uur besteld, is vandaag verzonden
  • Kies zelf je bezorgmoment, ook 's avonds en in het weekend
  • Wij bezorgen niet bij de buren