Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • EasyToys.be
  FLASH DEAL: Tijdelijk 44% korting op We - Vibe Sync Lite!
  FLASH DEAL: Tijdelijk 44% korting op We - Vibe Sync Lite!

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

  Meer weten over ons onderzoek?

  MUZIEK EN SEKS
  HOE WERKT DE LOVENSE TOY?

  Lovense Lush 3 – Luister naar de muziek en voel de vibe

   

  En de winnaar is...

  I want Love - Jessie J

  Hieronder vind je de top 10 aangevuld met de beoordeling van onze experts:

   

  Gebruikte liedjes tijdens de test

   

  • I Want Love - Jessie J
   "Geil nummer. Punt. Uit. Opzwepende beat en die Jessie J kan een heel geil potje zingen. ‘I Want Love'."
   I want love
  120 BPM, 3:17 minuten

  • Time - Hans Zimmer
   "Echt een heerlijk opwarmertje, had van mij wel een uur mogen duren."
   Time
  127 BPM, 4:35 minuten

  • Pillow Talk - Zayn
   "Ík vind dit gewoon een geil nummertje, met een geile tekst. I'm seeing the pain, seeing the pleasure / Nobody but you, 'body but me / 'Body but us, bodies together.’ Ook vooral voor het lekker relaxt opwarmen."
   Pillow Talk
  125 BPM, 3:22 minuten

  • Let’s get it on - Marvin Gaye
   "Oh, ik hou van de stem van Marvin Gaye en dit liedje, oh dit liedje. Het is eigenlijk een liedje om lekker tegen elkaar aan op te dansen, maar lekker achterover liggen met de Lush 3 was ook heel prettig."
   Let's get it on
  169 BPM, 4:50 minuten

  • Pony – Ginuwine
   "Een lijst met geile platen zonder dit nummer ertussen zou echt belachelijk zijn! Dit blijft, zelfs na jaren en jaren echt een heel goede seksplaat! ‘If you're horny let's do it / Ride it, my pony.’ En die bas, die werkt dus héél lekker in combinatie met de Lush 3!"
   Pony
  142 BPM, 4:11 minuten

  • Freak Like Me - Adina Howard
   "Gewoon een lekker nummertje om mee in de mood te komen! ‘I want a freak in the morning / A freak in the evening, just like me."
   Freak like me
  91 BPM, 4:13 minuten

  • Float away – Yousef
   "Als je dit nummer hoort (en voelt) dan heb je meteen weer zin in een festival, buiten op het gras, biertje in je hand, lekker dansen, flirten, dronken thuis komen en dan vrijen. FLOAT AWAY!!!"
   Float away
  124 BPM, 3:45 minuten

  • Dibby Dibby Sound – Sidewinderz
   "Beetje funky, maar die beat doet het heel lekker met de Lush 3, vooral het refrein."
   Dibby Dibby Sound
  112 BPM, 2:58 minuten

  • Marea (We’ve Lost Dancing) - Fred again…, The Blessed Madonna
   "Lekker freaky nummer met een heerlijke beat, en helemaal een nummer van ‘deze coronatijd'."
   Marea
  123 BPM, 4:45 minuten

  • Roses (feat. ROZES) Zaxx Remix - The Chainsmokers
   "Mijn favoriete nummer uit de lijst! Begint rustig, zweept lekker op, zakt weer even terug, gaat weer sneller. Mag van mij wel een uur zo doorgaan."
   Roses
  100 BPM, 3:10 minuten

   

  En wat vonden onze andere product experts?

  EasyToys maakt al jaren gebruik van een vaste groep toytesters. Door onze producten uitvoerig te laten testen, kunnen we jou van extra betrouwbare en waardevolle informatie voorzien. Om te achterhalen met welk genre en nummer jou het meest geweldige orgasme beleeft, hebben we onze vrouwelijke toytesters aan het werk gezet met de Lovense Lush 3. Luna van Climaximaal maakte voor ons een voorselectie uit een lijst van zestig nummers. Haar tien favoriete nummers gingen vervolgens naar de overige dames van het testpanel, die aan de hand van een uitgebreide vragenlijst op zoek gingen naar hun eigen favoriet. Wij waren erg benieuwd naar hun mening over de synchronisatiefunctie met Spotify, maar vooral of onze testers het eens konden worden over welk nummer of genre het meest bijdraagt aan een geweldig orgasme, ondanks hun verschillende muzieksmaken en seksuele voorkeuren.

  Bijdrage nummers aan het orgasme

  Over een ding konden de toytesters het aardig eens worden: de Lovense Lush synchronisatiefunctie met Spotify is absoluut een aanwinst in de slaapkamer! De testers gaven aan dat sommige nummers op zichzelf al sfeerverhogend werken. De harmonie tussen de muziek en het speeltje draagt er dan ook nog aan bij dat je volledig kunt opgaan in de muziek en makkelijker in de stemming komt. De opbouw van de nummers zorgde vaak voor een fantastisch voorspel. Zo voelt het minder alsof je echt naar je orgasme moet toewerken; het overkomt je gewoon!

  “Vooral nummers die trapsgewijs oplopen hielpen extra met de toeloop naar een hoogtepunt. De combinatie van “op muziek klaarkomen” is voor mij wel helemaal nieuw en daarom ook nog wat extra spannend. Hoewel sommige nummers me juist wat te heftig leken bij de masturbatie, was het qua patroon juist wel weer genieten.“

  De favorieten

  Een goede en geleidelijke opbouw leidt vaak tot de beste hoogtepunten. Ook in muziek vinden we vaak een dergelijke spanningsopbouw terug. Naast de kracht van de vibraties was de opbouw van het nummer dan ook één van de belangrijkste factoren voor een krachtig orgasme.

  Vooral I Want Love van Jessie J en Time van Hans Zimmer vielen erg in de smaak. De geleidelijke opbouw en de sterkte van de vibraties zorgen voor de nodige geluksmomentjes bij meerdere van onze testers. Hoewel het nummer Time volgens de testers misschien wel de beste opbouw van alle nummers heeft, is het niet het meest sexy nummer uit de lijst.

  "Uit het lijstje om te testen vond ik het nummer van Jessie J ‘I want love’ het best. De opbouw van het nummer vond ik het meest aangenaam en de trillingen verder in het nummer waren ook erg lekker."

  Hoewel de testers aan de slag moesten met een vaste lijst nummers, hebben een aantal van hen ook hun eigen muziekcollectie erbij gepakt. Soms leidde dit tot zeer bevredigende resultaten:

  “Aangezien ik normaal naar hardere metal muziek luister dan de nummers uit deze lijst, heb ik ook nog een test gedaan met een van mijn favorieten van de band Oomph!. Ik was volkomen overdonderd met hoe de Lush 3 presteerde. Aangezien ik niet makkelijk vaginaal klaarkom, heb ik de Lush 3 op mijn clitoris gelegd. Wat een ervaring!”


  Verliezers

  Nummers die vaak geassocieerd worden met seks scoorden beduidend minder bij onze toytesters. Zo vielen Lets Get It On van Marvin Gaye en Pony van Ginuwine niet echt in de smaak bij het gros van onze toytesters. De sterkte van de vibraties viel bij deze nummers tegen. De opbouw van deze nummers viel tegen en ook werd er niet echt richting een climax in het nummer gebouwd, waardoor ook een orgasme bij onze testers uitbleef.

  “Ik had hoge verwachtingen van ‘Marvin Gaye - Let’s Get It On,’ maar die viel in werkelijkheid wat tegen. Het waren wat middelmatige trillingen met minder opbouw naar iets groots, zoals ik had gehoopt.”

  “Op de een of andere manier is de manier van trillen van de Lush 3 goed passend bij de muziek. Ik kan niet eens uitleggen hoe precies, en ik wil ook niet de magie weghalen van hoe het nu werkt. Ook was het verbinding maken met Spotify super gemakkelijk. Ik heb niet eens de Spotify app hoeven downloaden, alles ging eenvoudig via de Lovense Remote app.”

  Is de Lush 3 een blijvertje?

  Als afsluitende vraag werd aan de dames gevraagd of zij in de toekomst nog vaker gebruik zouden willen maken van het Lovense Lush 3 vibratie eitje. Geen verrassing: de meeste testers wilden in de toekomst graag vaker met het speeltje aan de slag gaan! Helemaal wanneer je normaal gesproken al graag muziek afspeelt tijdens het masturberen of de seks, kan het gebruik van de Lovense Lush 3 een geweldige impuls zijn voor je seksleven.

  “Over het algemeen vind ik het sowieso heel prettig met muziek. Dat de Lovense daar nu op in is gesprongen maakt eigenlijk voor mij het hele verhaal compleet. De connectie is zo gelegd en je kan je eigen afspeellijsten afspelen.”

  “Tijdens de seks in het moment met de muziek aan was het een aparte ervaring omdat je je dan nog meer verbonden voelt met het moment.”

   

   

  Luna Climaximaal: "Van de mensen van EasyToys kreeg ik de Lovense Lush 3 opgestuurd, inclusief een lijst met zestig liedjes. Of ik misschien uit zou willen zoeken welke liedjes het beste gecombineerd kunnen worden met de Lush 3? Wilde ik wel! De Lovense Lush 3 is een vibratie-ei dat je middels een app heel gemakkelijk kunt (laten) besturen, maar die je ook kunt koppelen aan je Spotify en dus mee kunt laten trillen met je favoriete nummers.

  De lijst die ik kreeg was onderverdeeld in zes genres en in elk genre stonden tien nummers. Een genre dat ik meteen afschreef was ‘Nederlandstalig’. “Ik ga zwemmen in Bacardi Lemon” is heel leuk om mee te zingen in de kroeg, maar geil is iets heel anders. En hoewel ik mezelf echt wel als een rockchick zie en gek ben op bands als Queen, Kings of Leon en Metallica viel het genre ‘Rock’ ook af in combinatie met een vibratie-ei in m’n vagina. De trillingen waren heus wel lekker repetitief en ‘stampend’, maar m’n oor wil toch ook wat geiligs horen en van een op de achtergrond zingende Freddy Mercury ‘Oh mama mia, mama mia, mama mia, let me go, Beelzebub has a devil put aside for me, for me, for meeeeeeee’, wilde ik alleen maar gaan meezingen."

   

   

  Een genre dat ik dacht af te schrijven, maar waar ik achteraf toch wel blij van werd als opwarmertje was ‘Klassiek’. André Rieu’s Second Walz was een misser, maar Time van Hans Zimmer, een muziekstuk uit de film Inception, was geweldig.

  ‘Pop’ bleek ook niet mijn favoriete genre in combinatie met de Lush 3, hoewel ik in het dagelijks leven eigenlijk het meeste luister naar popmuziek als ik aan het werk ben. Misschien juist daarom word ik er niet heel geil van.

  Een top-genre voor de Lush 3 en voor mijn geile gemoedstoestand bleek ‘R&B en Soul’. Misschien omdat dit een genre is dat mijn ex regelmatig opzette als we ‘het’ gingen doen. Daarnaast zitten er in dit genre toch echt wel een paar klassieke pareltjes die je gewoon niet mag overslaan als je het hebt over seksmuziek (wat dacht je van Pony van Ginuwine?).

   

  Het allllllerbeste genre voor de Lush 3 is, wat mij betreft toch echt EDM, oftewel Electronic Dance Music. In mijn lijst staan daarom ook vijf nummers binnen dit genre! De Lush reageert heel lekker op dit soort muziek, zeker als je al wat bent opgewarmd met wat softere nummers. Toch vond ik snoeiharde techno dan weer totaal niet geil (wel qua beats die de Lush produceerde in m’n vagina, maar de teringherrie in m’n oren trok ik gewoon écht niet)!