Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
 • Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • EasyToys.be
  2 + 1 GRATIS op geselecteerde items! Code: SUMMER
  2 + 1 GRATIS op geselecteerde items! Code: SUMMER

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Womanizer

  Klaar om je love life naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met Womanizer! Dit merk is een game-changer in de wereld van seksspeeltjes. Van hun eerste innovatieve luchtdrukvibrator tot de super-de-luxe Premium versie, Womanizer zorgt altijd voor een rollercoaster van genot. De AutoPilot en Smart Silence features? Da's alsof je de VIP-kaartjes voor je eigen genotsfeestje hebt gescoord! Dus waar wacht je nog op? Duik in de fantastische wereld van Womanizer en ontdek wat écht genieten is.

   

  Geschiedenis Womanizer

  Womanizer is niet zomaar een naam op een verpakking; het is een keerpunt in de wereld van intiem genot. Het begon allemaal in Zuid-Bayern, Duitsland, waar Michael Lenke en zijn vrouw een revolutie in de seksspeeltjesindustrie wilden ontketenen. Na grondig onderzoek lanceerden ze in 2014 het eerste seksspeeltje met Pleasure Air Technologie, een revolutionaire manier om de clitoris te stimuleren zonder direct contact.

  Deze vernieuwende technologie werd al snel een gamechanger. Door het creëren van subtiele luchtdrukverschillen biedt Womanizer een unieke sensatie die vrouwen helpt naar meer bevredigende, intense orgasmes. Het merk heeft sindsdien niet alleen lof ontvangen van vrouwen wereldwijd, maar heeft ook de standaard gezet voor wat mogelijk is in de seksspeeltjesindustrie.

  Wat maakt Womanizer Uniek?

  Laten we het eens hebben over het wonder dat Pleasure Air Technologie heet! Womanizer was de pionier, de oorspronkelijke uitvinder van deze revolutionaire vorm van luchtdrukstimulatie. En ja, je hebt het goed gehoord—het is een gamechanger. Geen overstimulatie, geen gevoelloosheid, alleen maar onvervalst, puur genot.

  Stel je voor: zachte, subtiele luchtgolven die je clitoris liefkozen zonder ooit fysiek contact te maken. Het voelt bijna als magie. Het is als die ene perfecte kus: intens genoeg om je hart sneller te laten kloppen, maar teder genoeg om je comfortabel te houden. Spannend, maar nooit overweldigend. Deze uitzonderlijke beleving opent de deuren naar hoogtepunten die je zelfs in je wildste dromen niet voor mogelijk hield.

  In de wereld van clitorale genoegens staat Womanizer's luchtdrukstimulatie op eenzame hoogte. Het is je persoonlijke symfonie van plezier, waarbij elke noot zorgvuldig is afgestemd en elk crescendo tot in de perfectie is getimed. Met Womanizer ontdek je een geheel nieuwe dimensie van genot, en het is tijd dat je deze unieke ervaring zelf beleeft.

   

  Ontdek Womanizer's Slimme Functies

  Met functies zoals Autopilot en Smart Silence gaat Womanizer veel verder dan de gebruikelijke vibraties en pulsaties. Lees verder om te ontdekken hoe deze geavanceerde technologieën je naar een nieuwe dimensie van genot kunnen voeren. Het is geen science fiction; het is jouw toekomstige realiteit.

  Autopilot

  Zeg vaarwel tegen voorspelbaarheid en stap in de wondere wereld van Autopilot. Ogen dicht, lig achterover en laat je verrassen. Autopilot leidt je door een walhalla van plezier door de intensiteit automatisch te veranderen, zonder dat je zelf hoeft te knoeien met de instellingen. Weg met die saaie routine!

  Weet je wat het beste is? Je hebt geen idee wat er als volgende komt. En dat is juist de kick. Autopilot biedt je alleen de opwinding van anticipatie en puur genot. Het is als een ritje in een achtbaan van opwinding, maar dan eentje die je keer op keer wilt ervaren.

   

   

  Smart Silence

  Zet je Womanizer aan en hoor... niets. Dankzij een sensor wordt hij pas actief bij huidcontact. Leg je hem weg, dan gaat hij weer in de wachtstand. Geen afleiding, puur genot.

  Deze slimme functie zorgt voor totale focus op je plezier. Geen onnodige geluiden, enkel jij en de unieke sensaties van Womanizer.

  Intensiteit

  Of je nu houdt van zachte aanrakingen of intense prikkels, Womanizer heeft aan iedereen gedacht. Gebaseerd op feedback van vrouwen wereldwijd biedt het merk verschillende intensiteitsniveaus aan. Zo is er altijd een perfecte setting voor elke stemming en gevoeligheid.

  Andere speeltjes van Womanizer:

  Hoe Werkt een Womanizer?

  Een Womanizer speeltje functioneert niet als een traditioneel vibrerend seksspeeltje. In plaats daarvan maakt het gebruik van innovatieve luchtdruktechnologie. Het proces is eenvoudig: je plaatst het zachte siliconen opzetstuk over de clitoris. Vervolgens genereert het apparaat subtiele luchtdrukgolven die een pulserende zuigende sensatie nabootsen. Dit zorgt voor een unieke en diepgaande ervaring die anders is dan alles wat je eerder hebt ervaren.

  Hoe gebruik je jouw Womanizer?

  Neem een comfortabele positie aan en stel je clitoris bloot door je schaamlippen te spreiden.

  Plaats het kapje van de luchtdrukvibrator met lichte druk op je clitoris.

  Ontdek de intensiteit van jouw orgasmes op een compleet nieuw niveau.