EasyToys
  • Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Be commerce
Join the PLAY! Solo of samen?
Tot 53% korting op vibrators
Join the PLAY! Solo of samen?
Tot 53% korting op vibrators

Heb je vragen?
We helpen je graag!

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

Visitez également notre boutique francophone en ligne

Womanizer One

Bij EasyToys vinden we dat alle vrouwen de kans moeten krijgen om het buitengewone gevoel van de Womanizer te kunnen ervaren. We hebben daarom in samenwerking met Womanizer iets leuks bedacht voor jullie. Onder de deelnemers verloten wij - geheel gratis - 1000 keer een Womanizer ONE - een clitorisstimulator die jou een voorproefje geeft van het legendarische Womanizer-orgasme, zodat ook jij weet waar iedereen het over heeft.

Womanizer ONE is een uniek product dat jou een voorproefje geeft van het explosieve gevoel dat ontstaat zodra jouw clitoris in aanraking komt met een van de producten van Womanizer. Het apparaatje biedt je de mogelijkheid om voor 30 minuten lang te genieten van de heerlijkheid die alleen maar teweeg gebracht kan worden door een Womanizer. Een teaser dus, die je doet verlangen naar meer. Met de revolutionaire Pleasure Air-technologie zal het stimuleren door middel van luchtgolven je clitoris plagen en je doen beven van genot. Let op! Vergeet niet ervan te genieten. De Womanizer ONE kan niet worden opgeladen.

EasyToys verstrekt 1000 Womanizer ONE clitorisstimulators onder de deelnemers met deze actie en selecteert winnaars door middel van loting. De actie loopt van 24 mei t/m 17 juni 2019. De winnaars worden op 17 juni via e-mail op de hoogte gebracht. De prijs wordt door EasyToys in een discrete doos verzonden naar de winnaars. Je kunt maar één keer deelnemen aan de actie. Het is niet verplicht een aankoop te doen bij deelname. Je moet tenminste 18 jaar oud zijn om te deel te nemen en woonachtig zijn in Nederland.

Voor deelname registreer je je op onze inschrijfpagina (hierin staan ook adresgegevens, deze hebben we alleen nodig voor het versturen van de womanizer one, indien je één van de 1000 winnaars bent. Door je in te schrijven geef je EasyToys toestemming om je e-mailadres te gebruiken voor het verzenden van de EasyToys nieuwsbrief. Je kunt je op ieder gewenst moment uitschrijven voor deze nieuwsbrief. Je gegevens zullen alleen door ons worden gebruikt voor het verzenden van de nieuwsbrief en worden nooit verstrekt aan derden.