Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
 • Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Be commerce
 • EasyToys.be
  • Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Be commerce
  Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!
  Playtime
  Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!
  Playtime

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Als in-house content creator van EasyToys, strijdt Suzanne elke dag weer voor normalisering van het onderwerp seks en genot. Met haar educatieve én amuserende video’s heeft ze op zowel TikTok als Instagram al een fijne community opgebouwd. Daarnaast is ze ook de host van onze podcast. Ben jij in het stadion van FC Emmen of aan het ronddwalen in het mooie Groningen? De kans is groot dat je Suzanne tegen het lijf loopt; schroom niet om advies te vragen of een leuk gesprek aan te gaan.

  Suzanne vindt het belangrijk dat alle aspecten binnen seks en relaties bespreekbaar worden gemaakt: "Er hangt nog steeds een bepaald taboe op bepaalde factoren binnen deze twee onderwerpen. Wat voor de één opwindend is, is voor de ander een brug te ver. Iedereen zijn of haar wensen zijn verschillend, zo ook als het gaat om seks. Dus hoe kan de mens een bepaald stigma op iets leggen, wanneer wij helemaal niet kunnen oordelen wat wel of niet normaal is? Samen met EasyToys strijd ik voor normalisering van het onderwerp seks en relaties en hoop op een toekomst waarbij het normaal is om over deze zaken te spreken."

   

   


  Suzanne's favorieten

  Bekijk alle toys

  Q&A met Suzanne

  Omschrijf jezelf in drie woorden
   

  Drie woorden?! Mag er ook een nulletje achter? Nou vooruit; Creatief, Openminded en Toegankelijk.

  Waarom werk je met EasyToys samen?
   

  Ik vind het belangrijk dat alle aspecten binnen seks en relaties bespreekbaar worden gemaakt. Er hangt nog steeds een bepaald taboe op bepaalde factoren binnen deze twee onderwerpen. Wat voor de één opwindend is, is voor de ander een brug te ver. Iedereen zijn of haar wensen zijn verschillend, zo ook als het gaat om seks. Dus hoe kan de mens een bepaald stigma op iets leggen, wanneer wij helemaal niet kunnen oordelen wat wel of niet normaal is? Samen met EasyToys strijd ik voor normalisering van het onderwerp seks en relaties en hoop op een toekomst waarbij het normaal is om over deze zaken te spreken.

  Wat vind je het leukste aan deze samenwerking?
   

  Dat is dan weer wel samen te vatten in drie woorden, namelijk: Seks, entertainment én educatie. Ik mag spreken over het leukste onderwerp wat er is. Seks hebben we (bijna) allemaal, maar we schamen er ons met zijn allen net zo hard voor. Ik vind het fantastisch dat ik met mijn video’s telkens een stukje schaamte kan weghalen en wat kennis kan bijbrengen. Omdat EasyToys mij volledig vrijlaat in mijn creativiteit maak ik deze content met een grote glimlach en een cheeky knipoog.

  Waar moet een goede toy volgens jou aan voldoen?
   

  Oh wat een moeilijke vraag zeg. Ik hou van afwisseling en elke toy heeft weer andere kwaliteiten. Ik vind het wel erg prettig dat een toy makkelijk is in gebruik en niet te snel leeg gaat. Daarnaast is het ook leuk als het speeltje multifunctioneel is; ik gebruik een aantal koppel toys ook tijdens solo momenten, dat is echt ideaal.

  Wat mag niet ontbreken in ieders nachtkastje?
   

  De Oh My G-Spot vibrator! Het kost wat, maar OMG wat een top toy is dat. Bestel wel meteen voldoende glijmiddel mee.

  Wat voor cijfer geef jij jouw seksleven op dit moment?
   

  Een 8. Ik heb mijn innerlijke seksgodin helemaal omarmt. Omdat ik weet wat ik wel en niet wil en niet bang ben om te communiceren tijdens seks, kan ik mij volledig overgeven aan een vrij sessie. Er zijn nog wat punten te behalen; het kan immers altijd meer en altijd beter.

  Wat is jouw grootste seksblunder?
   

  Ik weet eigenlijk niet of ik het echt een blunder kan noemen, maar het is wel een dikke fail. Het was een warme zomerdag en ik lag samen met een bloedmooie man bij een meertje. Elkaar in zwemkleding zien doet natuurlijk al wat met je, maar bij hoge temperaturen vliegt mijn libido ook meteen door het dak. Gelukkig bij hem net zo, dus we gingen al snel op avontuur naar een nabij gelegen bos. Tijdens de seks kwam er een enorme zwerm horzels op ons af en ik rende gillend weg in de hoop die horzels van mijn bezwete lijf af te schudden. Tijdens mijn gillende marathon rende ik recht op een groepje wielrenners af. Zij hebben een leuke scene gezien; ik en mijn 34 jeukbulten vonden het een wat minder geslaagd avontuur.

  Wat is het meest romantische dat je ooit voor iemand hebt gedaan?
   
  Een parcour in huis gemaakt voor mijn toenmalige partner. Middels verschillende aanwijzingen en opdrachten kwam hij uiteindelijk aan bij onze slaapkamer waar ik, omringd door kaarsen, klaar lag in een gloednieuw lingerie setje. Daarnaast heb ik eens bij een relatie jubileum verschillende date ideeën opgeschreven en deze in een glazen pot gedaan. Elke maand mocht mijn partner er een briefje uittrekken en dat werd vervolgens onze date. Variërend van een spontane citytrip naar London tot aan samen dansles nemen, het was de bedoeling dat we zo de komende twee jaar weer doorkwamen. Is mislukt.

  Hoe zou jij je perfecte partner omschrijven?
   
  Een ambitieus persoon vol levenslust. Iemand die weet wat hij/zij wil in het leven en zowel de grote als de kleine mooie dingen in het leven weet te waarderen. Een lief en zorgzaam iemand die mij in toom weet te houden, mij respecteert als persoon maar ook weet wanneer hij/zij mij even een halt moet toe roepen. Daarnaast vind ik het enorm aantrekkelijk als iemand zelfzeker is en de juiste dosis humor heeft.

  Wat vind je het mooiste lichaamsdeel van jezelf?
   
  Mijn ogen en mijn lippen!

  Wat vind je een echte afknapper?
   
  Wanneer iemand totaal niet ondernemend is en de medemens niet respecteert in al zijn diversiteit.

  Wat staat bovenaan jouw sex bucketlist?
   
  Ik heb nog genoeg op mijn sexual bucketlist staan. Tantra seks en een kwartetje staan momenteel wel hoog.

  Zou je jezelf als kinky omschrijven?
   
  Wat voor de een kinky is, is voor de ander misschien zelfs wel vanille. Daar kan ik dus niet echt antwoord op geven. Ik ben wel een groot fan van seks en wil alles uitproberen.

  Wat is je favoriete standje?
   

   

  De meest recente videos met Suzanne


  Relaties: "Ik kneep in haar billen" | Losse Lippen de Podcast #4

  Relaties: Dat is waar deze week loslippig over wordt gesproken. De twee kletsmajoren vinden elkaar deze week...

   


  Seksuele Voorlichting: Waar gaat het mis? - Losse Lippen de Podcast #1

  Tijdens de eerste aflevering hebben Daan en Suus het over seksuele voorlichting. Wat vinden zij van de seksuele voorlichting...

   


  DATEN: Maar met welke intenties? | Losse Lippen de Podcast #3

  De derde podcast alweer, maar toch is onze podcast studio leeg. Daan (@Creffie) zit momenteel op Ameland en Suus...

   

  Bekijk alle videos met Suzanne
     
  Volg Suzanne op Instagram
     
  Volg Suzanne op TikTok