Je bestelling Gratis verzonden vanaf €45,-
EasyToys
  • Je bestelling Gratis verzonden vanaf €45,-
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Be commerce
PINK FRIDAY
Met kortingen tot wel 99%!
PINK FRIDAY
Met kortingen tot wel 99%!

Heb je vragen?
We helpen je graag!

Visitez également notre boutique francophone en ligne

Grootste content-creator van Nederland én eigenaar van het adult-content platform Fanatise, Levy van Wilgen, is expert op het gebied van teasing. Iets waar we bij EasyToys ook wel wat vanaf weten! Als Brand Ambassador voor EasyToys gaat hij het gesprek aan rond het gebruik van toys in de slaapkamer en deelt zijn favoriete toys met je! Zorg dat je Levy volgt om te profiteren van kortingen en aanbiedingen van EasyToys.


Volg Levy op Instagram

Levy's favorieten

Bekijk alle toys

Q&A met Levy

Kun jij jezelf omschrijven in drie woorden?
 

Vastberaden, sportief en soms toch een beetje ongeduldig. Vaak als ik echt iets wil dan moet dat gelijk hebben en dan vind ik het ook lastig om te wachten op iets.

Waarom ben je de samenwerking met EasyToys aangegaan?
 

Omdat ik vind dat het bij mij past. En ik ben het niet eens met de taboe die heerst op deze industrie, daarom wil ik mensen het tegendeel bewijzen met deze samenwerking. Seks is iets heel normaals en alledaags en alles eromheen ook. Vooral nu met de Corona Crisis is het beter om je thuis te vermaken met een speeltje dan de regels te verbreken.

Heb je nu al dingen die je heel leuk vindt aan deze samenwerking?
 

Wat ik verrassend vond was de manier waarop EasyToys te werk gaat. Bijvoorbeeld de campagnes, er wordt heel veel geteased, maar wel op een leuke en nette manierl. Daar heb ik bewondering voor en dat is wat mij zo had verrast. Met dit soort onderwerpen kan het soms verkeerd uitpakken, maar dat ik totaal niet terug bij EasyToys!

Wat is een toy wat bij niemand in het nachtkastje mag ontbreken?
 

Een goede glijmiddel is altijd handig en onmisbaar. Maar ook een goede massage olie kan niet ontbreken!

Heb je een favoriete toy?
 

Ik heb wel eens een EasyToys cockring gehad. Dit was de eerste keer in mijn leven dat ik bij mijzelf een sekstoy had gebruikt. Dat was een leuke ervaring. Ik heb zelf niet veel sekstoys gebruikt dus ik heb weinig ervaring daarmee. Maar ik sta zeker open om iets uit te proberen. Daarnaast kan een goede glijmiddel en massage kaars of olie nooit ontbreken!

Wat is je allergrootste seksblunder?
 

Echte grote seksblunders kan ik niet zo heel snel bedenken, maar ik denk dat het altijd gênant is om door iemand betrapt te worden. Dat was denk ik met mijn eerste vriendinnetje. We zijn toen betrapt door mijn ouders en dat was een redelijk gênant moment.

Wat vind je het mooiste lichaamsdeel van jezelf?
 

Dat is heel moeilijk. Ik vind dat ik een goede kaaklijn heb. Maar ik vind dit best een lastige vraag haha.

Wat is voor jou een echte afknapper?
 

Ik wil graag een vrouw die ambitie heeft in het leven en weet wat ze wil. Ik hou er niet van wanneer iemand een mindset heeft van ‘het komt allemaal wel’. Ik hou van iemand met pit en discipline. Het maakt mij dan niet uit in wat het is zolang het maar iets is waarin je discipline hebt en wat je goed doet. Dat heb ik zelf namelijk ook daarom vind ik het zeer belangrijk dat mijn partner dat ook heeft om die ambitie te delen. Het is dan echt een afknapper voor mij wanneer iemand geen doel voor ogen heeft en alles wel prima vindt. Ze zeggen dan wel eens ‘leef met de dag’, daar ben ik het wel mee eens in principe maar je moet wel iets hebben op die dag om daarvoor te leven.