Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
EasyToys
  • Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Be commerce
#MASTURBATIEMAAND
Met kortingen tot wel 72%!
#MASTURBATIEMAAND
Met kortingen tot wel 72%!

Heb je vragen?
We helpen je graag!

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

Visitez également notre boutique francophone en ligne

Uiteindelijke winnaar van Videoland's Prince Charming, Ferdi Pool, is de ultieme romanticus. Niet alleen wist hij in het programma uiteindelijk het hart te winnen van Marvin, maar ook van alle kijkers en ons. Zijn rol als Brand Ambassador van EasyToys komt dan ook niet als een verrassing. Toevallig in Noord-Nederland? Stap dan even binnen bij hem in Paviljoen Pool. En zorg dat je Ferdi volgt voor exclusieve aanbiedingen en kortingen op EasyToys.nl!

 

Ferdi kent zelf heel weinig schaamte om over seks en dergelijke dingen te praten: "Maar ik vind het tegelijkertijd wel belangrijk dat het classy blijft. En bij EasyToys zie je dat dit prima samen kan gaan. Met deze campagnes laat je zien dat je op een hele normale manier over seks kan praten en dat vind ik leuk om te doen. Dit is eigenlijk ook de manier waarop ik mee heb gedaan aan Prince Charming op TV. Hierbij wil ik best eens een randje opzoeken, maar wel altijd op een leuke en classy manier."

 

 

 

Ferdi's favorieten

Bekijk alle toys

Q&A met Ferdi

Kun jij jezelf omschrijven in drie woorden?
 

Ik zou mijzelf omschrijven als ondernemend, eigenwijs en heel sociaal. Misschien een beetje standaard, maar het klopt wel haha.

Waarom ben je deze samenwerking aangegaan/waarom vind je het belangrijk om deze samenwerking aan te gaan?
 

Ik ken zelf heel weinig schaamte om over seks en dergelijke dingen te praten. Maar ik vind het tegelijkertijd wel belangrijk dat het classy blijft. En bij EasyToys zie je dat dit prima samen kan gaan. Met deze campagnes laat je zien dat je op een hele normale manier over seks kan praten en dat vind ik leuk om te doen. Dit is eigenlijk ook de manier waarop ik mee heb gedaan aan Prince Charming op TV. Hierbij wil ik best eens een randje opzoeken, maar wel altijd op een leuke en classy manier.

Je ziet het gewoon als een leuke samenwerking?
 

Ja! Ik zie deze samenwerking echt als een win-win-situatie door de combinatie van leuke content dat ik met een knipoog kan maken en een goede manier om openlijk over seks te kunnen praten.

Waar moet volgens jou een goede sextoy aan voldoen?
 

Iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen voorkeuren, maar een goede glijmiddel in combinatie met jouw toy kan nooit ontbreken!

Wat is het meest romantische wat je ooit voor iemand hebt gedaan?
 

Ik heb ooit mijn paviljoen omgetoverd tot klein restaurant met muziek en rode loper voor een privé diner. En daarnaast tijdens de opnames van Prince Charming! Ik had namelijk een steen meegenomen vanuit Nederland naar de opnames. Deze steen had een speciale betekenis. Niet dat ik erg bijgelovig ben, maar ik wilde ook niet iets standaards als een fles wijn meenemen.
De gedachte achter de steen is dat het gelinkt is aan de keer dat ik ooit een steen van mijn moeder heb gekregen. Ik ging zelf door een moeilijke periode en zij had het mij cadeau gedaan als een duwtje in de rug in die tijd. Het was haar lievelingssteen en ze zei dat ik het een tijdje bij me moest dragen, ook al was het puur symbolisch. Vandaar dat ik voor hem ook een steen heb meegenomen, aangezien het zou helpen om goede keuzes te maken. Dit was voor mij een heel mooi persoonlijk en symbolisch moment tijdens onze eerste date.

Wat is voor jou een echte afknapper?
 

Zeker weten slechte hygiëne. Als je aan iemand ziet dat diegene niet goed verzorgd is, dan is dat gelijk een afknapper. Goede persoonlijke verzorging is voor mij heel belangrijk.

Wat staat er boven aan je seks bucketlist?
 

Voor mij zou dat een spannende locatie zijn denk ik. Locaties buiten de ‘normale’ plekken zoals de slaapkamer ontdekken. Ergens anders dan anders en op die manier je grenzen verleggen.

De meest recente videos met Ferdi


"In het openbaar?" | BEDWETERS #3

Welkom bij een nieuw seizoen Bedweters! In Bedweters strijden elke aflevering twee EasyToys Amassadeurs om de titel “Bedweter van de week”.

 

Bekijk alle content met Ferdi
   
Volg Ferdi op Instagram