Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Be commerce
 • EasyToys.be
  • Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Be commerce
  CYBER WEEK MEGA SALE Shop de beste deals >
  CYBER WEEK MEGA SALE Shop de beste deals >

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

  Erotische verhalen

  EasyToys geeft jou elke week een nieuw ondeugend erotisch verhaal op je favoriete podcast-platform. Lekker luisteren, wanneer jij zin hebt! En hebben we je geïnspireerd? Kijk dan eens tussen ons assortiment!

  #31 Blinde hoek

  In Blinde Hoek krijgt Annemarie hulp met studeren van haar sexy overbuurman Bastiën. Uiteraard blijft dit afspraakje niet alleen bij studeren...


  Luister via Spotify Luister via Apple Podcasts

   

   

  Onmisbaar in je nachtkastje

  Bekijk alle toys

  Bekijk hier de vorige afleveringen


  #30 Thuis

  De hoofdrolspeelster wordt herenigd met haar vriend die drie maanden weg is geweest voor zijn werk. Die maandenlange opgebouwde spanning zorgt uiteraard voor een passievolle explosie in de slaapkamer!


  #29 Een Oude Vlam

  In dit Erotische Verhaal komen twee ex-geliefden elkaar na tien jaar weer tegen in een café. De seksuele spanning die ze al die jaren geleden voelden, blijkt nog net zo sterk te zijn als toen.


  #28 Een Warme Thuiskomst

  De hoofdpersoon in dit verhaal wordt aangenaam verrast door z'n vrouw Helena als hij thuiskomt van werk. Helena heeft namelijk een spannende avond voorbereid...


  #27 De Toytester

  De toytester krijgt zo nu en dan een seksspeeltje opgestuurd om te testen. Soms doet ze dat zelf, maar soms ook met haar partner. Een op het eerste gezicht onschuldige Tweet zorgt er echter voor dat het testen een andere wending neemt!


  #26 Social Distancing

  Het verhaal speelt zich af in Barcelona ten tijde van de coronacrisis. De vriendin van de hoofdpersoon woont een aantal kilometer verderop, waardoor het lastig is om fysiek met elkaar in contact te komen. Hier weten ze gelukkig creatief mee om te gaan...


  #25 Die ontmoeting op zondagavond

  Een ontmoeting met een knappe Fransoos in een kroeg op zondagavond maakt heel wat los. Helaas wordt de passievolle romance snel onderbroken. Maar de avond is nog niet voorbij...


  #24 De Kentering

  Eva smeedt ondeugende plannetjes wanneer ze een seksspeeltje tussen Stan zijn ondergoed vindt. Wat er daarna allemaal gebeurt, oh my...


  #23 Hete zomer in Nederland

  Met dit Erotische Verhaal kom je helemaal in de zomer stemming! Hete, vochtige zomers zullen nooit meer hetzelfde zijn...


  #22 Meester Van Mijn Lijf

  Zijn mysterieuze ogen staren mij krachtig aan. Ademhalen gaat lastig, maar zelfs zonder stevige grip ben ik in ademnood.


  #21 Elsbeth's beste vriend

  Wie heeft vrienden nodig, wanneer je een vibrator hebt? Dat vraagt Elsbeth zich af in dit opwindende verhaal.


  #20 Vurig Verlangen

  Sandy heeft al tijden een crush op Daniel. Zal ze haar vurig verlangen kunnen bevredigen?


  #19 Eendje

  Soms is het goed om je gewoontes te doorbreken. In dit vervolg op Haasje, Vogels en Panters gaat de hoofdpersoon net iets anders te werk dan voorheen.


  #18 Panters

  Het mooie weer brengt ons in hogere sferen en dat merk je aan alles. Dit vervolg op de verhalen Haasje en Vogels belooft weer zomers te worden...


  #17 Vogels

  Het vervolg op Haasje, wederom wordt er hardgelopen. Maar blijft het daar ook bij?


  #16 Haasje

  Even een rondje hardlopen. Het weer is fijn en een onschuldig rondje kan wonderen verrichten, maar dat loopt al snel uit de hand...


  #15 Een regenachtige dag

  De dame in dit verhaal weet als geen ander wat fijn speelgoed is en welke sensaties dit met zich meebrengt. Leet je inspireren op een heel nieuw level!


  #14 De Bijzettafel

  Opwindende voorpret kan een vrijpartij naar het volgende niveau tillen. Hoe opwindend sexy voorpret kan zijn, illustreert dit pikante verhaal.


  #13 Lucky Numbers

  Opwindende voorpret kan een vrijpartij naar het volgende niveau tillen. Hoe opwindend sexy voorpret kan zijn, illustreert dit pikante verhaal.


  #12 In Control

  Is het jouw fantasie om met een vibrerend eitje te spelen? Om de afstandsbediening uit handen te geven en je over te leveren aan de genade van een ander? Dan is dit verhaal perfect voor jou.


  #11 De Buurvrouw - Deel 3/3

  Peter heeft wel een heel aantrekkelijke buurvrouw, Anja. Zou hij de verleiding kunnen weerstaan wanneer Anja zich aanbiedt op een presenteerblaadje?


  #10 De Buurvrouw - Deel 2/3

  In het eerste deel vertelt Peter over zijn opwindende buurvrouw, Anja. Het was wel heel erg gezellig tussen hun twee, maar zouden ze deze keer nog een stepje verder gaan?


  #9 De Buurvrouw - Deel 1/3

  Peter heeft wel een heel aantrekkelijke buurvrouw, Anja. Zou hij de verleiding kunnen weerstaan wanneer Anja zich aanbiedt op een presenteerblaadje?


  #8 Het is Vreemd Gegaan

  Tom en ik maken na een uitje het thuis extra gezellig. De zonnestralen strelen het lichaam van Tom en we bewegen ons al snel van de keuken naar de bank, maar dan zegt Tom iets waar mijn oren van beginnen te spitsen.


  #7 Ilse Doorbreekt De Sleur

  Ilse was het beu. Ze wilde compleet wat anders, maar de oplossing was niet binnen handbereik. Daarom heeft ze deze avond met militaire precisie gepland en ze heeft niks aan het toeval overgelaten.


  #6 Snooze

  Zelfs na drie keer snoozen had ze nog onvoldoende moed bij elkaar geraapt om uit bed te komen. Wat dan? Juist. Els kon een zucht en een kreun niet onderdrukken onder haar warme dekbed.


  #5 Ober op bestelling

  Het verhaal begint allemaal relatief onschuldig in een restaurantje in Utrecht. Onschuldig blijft het echter niet heel lang als haar oog op de ober valt!


  #4 Medisch Centrum Zuid

  De hoofdpersoon in dit verhaal is bezig met een avonddienst, als deze ineens een andere wending krijgt…


  #3 Kerst in quarantaine

  Voor de verandering komen dit jaar eens niet de ouders en de schoonfamilie langs en hebben Nick en Barbara het rijk voor zich alleen. Het koppel heeft daarom besloten het dit jaar iets anders aan te pakken en elkaar deze kerst te verrassen met erotische kerst cadeautjes! Welke spannende verrassingen vinden zij in de verschillende pakjes onder de boom?


  #2 Kamer 811

  Dit nieuwe erotische verhaal is geschreven door EasyToys Magazine lezer Wander. Het verhaal begint met de hoofdrolspeelster die een wel heel aantrekkelijke man tegenkomt in de lift. Wanneer hij zijn kamernummer en een tijdstip in haar oor fluistert, is de verleiding wel erg groot om hem een bezoekje te brengen. Hoe zal dit aflopen?


  #1 Potje Tennis

  Wanneer twee vriendinnen na een potje tennis onder de douche staan, stijgt de temperatuur tussen beide vrouwen al snel. De spanning stijgt en het water blijft stromen. Er is niemand in de kleedkamer behalve zij twee, maar er ligt gevaar op de loer. Kunnen ze elkaar blijven bevredigen? Of moeten ze onverwachts stoppen?