EasyToys
  • Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Be commerce
Join the PLAY! Solo of samen?
Tot 53% korting op vibrators
Join the PLAY! Solo of samen?
Tot 53% korting op vibrators

Heb je vragen?
We helpen je graag!

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

Visitez également notre boutique francophone en ligne

Erotische verhalen

EasyToys geeft jou elke week een nieuw ondeugend erotisch verhaal op je favoriete podcast-platform. Lekker luisteren, wanneer jij zin hebt! En hebben we je geïnspireerd? Kijk dan eens tussen ons assortiment!

#20 Vurig Verlangen

Sandy heeft al tijden een crush op Daniel. Zal ze haar vurig verlangen kunnen bevredigen?


 

 

Onmisbaar in je nachtkastje

Bekijk hier de vorige afleveringen


#19 Eendje

Soms is het goed om je gewoontes te doorbreken. In dit vervolg op Haasje, Vogels en Panters gaat de hoofdpersoon net iets anders te werk dan voorheen.


#18 Panters

Het mooie weer brengt ons in hogere sferen en dat merk je aan alles. Dit vervolg op de verhalen Haasje en Vogels belooft weer zomers te worden...


#17 Vogels

Het vervolg op Haasje, wederom wordt er hardgelopen. Maar blijft het daar ook bij?


#16 Haasje

Even een rondje hardlopen. Het weer is fijn en een onschuldig rondje kan wonderen verrichten, maar dat loopt al snel uit de hand...


#15 Een regenachtige dag

De dame in dit verhaal weet als geen ander wat fijn speelgoed is en welke sensaties dit met zich meebrengt. Leet je inspireren op een heel nieuw level!


#14 De Bijzettafel

Opwindende voorpret kan een vrijpartij naar het volgende niveau tillen. Hoe opwindend sexy voorpret kan zijn, illustreert dit pikante verhaal.


#13 Lucky Numbers

Opwindende voorpret kan een vrijpartij naar het volgende niveau tillen. Hoe opwindend sexy voorpret kan zijn, illustreert dit pikante verhaal.


#12 In Control

Is het jouw fantasie om met een vibrerend eitje te spelen? Om de afstandsbediening uit handen te geven en je over te leveren aan de genade van een ander? Dan is dit verhaal perfect voor jou.


#11 De Buurvrouw - Deel 3/3

Peter heeft wel een heel aantrekkelijke buurvrouw, Anja. Zou hij de verleiding kunnen weerstaan wanneer Anja zich aanbiedt op een presenteerblaadje?


#10 De Buurvrouw - Deel 2/3

In het eerste deel vertelt Peter over zijn opwindende buurvrouw, Anja. Het was wel heel erg gezellig tussen hun twee, maar zouden ze deze keer nog een stepje verder gaan?


#9 De Buurvrouw - Deel 1/3

Peter heeft wel een heel aantrekkelijke buurvrouw, Anja. Zou hij de verleiding kunnen weerstaan wanneer Anja zich aanbiedt op een presenteerblaadje?


#8 Het is Vreemd Gegaan

Tom en ik maken na een uitje het thuis extra gezellig. De zonnestralen strelen het lichaam van Tom en we bewegen ons al snel van de keuken naar de bank, maar dan zegt Tom iets waar mijn oren van beginnen te spitsen.


#7 Ilse Doorbreekt De Sleur

Ilse was het beu. Ze wilde compleet wat anders, maar de oplossing was niet binnen handbereik. Daarom heeft ze deze avond met militaire precisie gepland en ze heeft niks aan het toeval overgelaten.


#6 Snooze

Zelfs na drie keer snoozen had ze nog onvoldoende moed bij elkaar geraapt om uit bed te komen. Wat dan? Juist. Els kon een zucht en een kreun niet onderdrukken onder haar warme dekbed.


#5 Ober op bestelling

Het verhaal begint allemaal relatief onschuldig in een restaurantje in Utrecht. Onschuldig blijft het echter niet heel lang als haar oog op de ober valt!


#4 Medisch Centrum Zuid

De hoofdpersoon in dit verhaal is bezig met een avonddienst, als deze ineens een andere wending krijgt…


#3 Kerst in quarantaine

Voor de verandering komen dit jaar eens niet de ouders en de schoonfamilie langs en hebben Nick en Barbara het rijk voor zich alleen. Het koppel heeft daarom besloten het dit jaar iets anders aan te pakken en elkaar deze kerst te verrassen met erotische kerst cadeautjes! Welke spannende verrassingen vinden zij in de verschillende pakjes onder de boom?


#2 Kamer 811

Dit nieuwe erotische verhaal is geschreven door EasyToys Magazine lezer Wander. Het verhaal begint met de hoofdrolspeelster die een wel heel aantrekkelijke man tegenkomt in de lift. Wanneer hij zijn kamernummer en een tijdstip in haar oor fluistert, is de verleiding wel erg groot om hem een bezoekje te brengen. Hoe zal dit aflopen?


#1 Potje Tennis

Wanneer twee vriendinnen na een potje tennis onder de douche staan, stijgt de temperatuur tussen beide vrouwen al snel. De spanning stijgt en het water blijft stromen. Er is niemand in de kleedkamer behalve zij twee, maar er ligt gevaar op de loer. Kunnen ze elkaar blijven bevredigen? Of moeten ze onverwachts stoppen?