Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Be commerce
 • EasyToys.be
  • Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Be commerce
  Stapelkorting tot € 20 op ALLES!* Shop nu
  Stapelkorting tot € 20 op ALLES!* Shop nu

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Danique Hogguer is een content creator met een voorliefde voor beauty, reizen en fashion. In haar eigen praktijk is het haar doel is om jouw lichaam, geest en ziel weer in balans te brengen. Ze werkt vanuit haar hart en kern om veiligheid, ontspanning, liefde, compassie, kracht en heling te bieden d.m.v. de behandelingen in haar praktijk en de krachtsieraden op haar webshop.

   

  Danique vindt het assortiment van EasyToys te gek: "Jullie hebben super veel leuke producten. Daarnaast vind ik het belangrijk om creatieve vrijheid te hebben, zodat ik de belangrijke boodschap precies zo kan overbrengen zoals ik het zelf wil."

   

   

   

  Danique's favorieten

   

  Bekijk alle toys

  Q&A met Danique

  Kun jij jezelf omschrijven in drie woorden?
   

  Optimistisch, ondernemend en humoristisch

  Waarom vind je het belangrijk om deze samenwerking met EasyToys aan te gaan?
   

  Ik vind het assortiment van EasyToys te gek, jullie hebben super veel leuke producten. Daarnaast vind ik het belangrijk om creatieve vrijheid te hebben, zodat ik de belangrijke boodschap precies zo kan overbrengen zoals ik het zelf wil.

  Wat is het meest romantische wat jij ooit voor iemand hebt gedaan?
   

  Ik ben nu single, maar ik heb ooit iemand verrast met een stedentrip naar het buitenland. Hij wist van niks, alleen dat hij een koffertje mee moest nemen. Ik had hem geblinddoekt en onderweg naar Schiphol nam ik omwegen om te voorkomen dat hij wist waar we naartoe gingen. Dat vond hij heel erg leuk en verrassend!

  Wat is jouw tip voor een leuke date?
   

  Het ligt er een beetje aan of het een eerste date is of niet, maar het is altijd leuk om iemand te verrassen. Mocht je iemand al langer kennen of mocht je langer in een relatie zitten dan vind ik een erotisch spel erg leuk om toe te voegen aan de date of avond. Met zo’n spel leer je elkaar nog beter kennen en bouw je tegelijkertijd een leuke spanning op.

  Wat is jouw seksblunder?
   

  Ik ben een keer samen met iemand van het bed gevallen. Het matras lag niet heel stevig op het bed en ging telkens mee met onze bewegingen, waardoor het matras uiteindelijk van het bed viel met ons erbij. Eigenlijk was dat wel heel erg grappig. Daarnaast is het heel vervelend als de batterij van een toy net opraakt op het moment dat je bijna op een hoogtepunt komt. Maar gelukkig heb ik een heel nachtkastje vol en kan ik snel wat anders erbij pakken.

  Waar moet een goede sextoy volgens jou aan voldoen?
   

  Allereerst moet een toy er mooi uitzien. De Rosy Gold collectie bijvoorbeeld ziet er erg mooi en chique uit en dan is het meteen leuk om te gebruiken. Verder is het belangrijk als het materiaal goed is en ik houd zelf erg van zachte materialen, dat voelt gewoon erg fijn.

   

  De meest recente videos met Danique


  DANIQUE HOGGUER & YASMIN KARSSING - Ik vind het niet gek om betaald te worden voor seks | EasyMatch

  We zijn weer terug met een korte serie! In de komende drie video's gaan twee influencers de strijd met elkaar aan en kijken wie ...

   


  DANIQUE en DENISE over DATEN - Let's Talk About Sex #3 - Met Yasmin Karssing

  In deze aflevering van Let's Talk About Sex bespreken we do's & don't in de datewereld. Yasmin vraagt onze gasten Danique en ...

   


  Danique Hogguer over liefde voor single zijn - Linda's Love Lounge

  De liefde is iets heerlijks, dat weten wij bij EasyToys TV ook. In Linda's Love Lounge bespreekt Linda de Munck samen met een ...

   

  Bekijk alle videos met Danique
  Volg Danique op Instagram