Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Be commerce
 • EasyToys.be
  • Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Be commerce
  Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!
  Playtime
  Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!
  Playtime

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

  Abbey en Tess

  De favorieten van Abbey en Tess

  Bekijk meer

  Let’s get personal met Abbey en Tess

  Waarom zijn jullie een match met EasyToys?
   

  Abbey: “Ik vind het belangrijk te praten over zelfliefde en denk dat een samenwerking met EasyToys voor mij dus heel logisch matcht. Want in elke boodschap straalt EasyToys dit uit. Dat seks over zoveel meer gaat dan de interactie met een ander. Maar dat het allemaal begint bij jezelf.”


  Tess: “Als vrouw krijgen we in het leven best wel wat voor onze kiezen om mee te dealen. Hormonen, seksualiteit, liefdes, ongelijkheid. Ik hou ervan om in je eigen kracht te staan op een natuurlijke manier. Niet per se door keihard te schreeuwen, maar door geluk en zelfvertrouwen uit te stralen en geen enkel gesprek uit de weg te gaan. Ik schaam me niet zo snel en ik vind het belangrijk om dit ook uit te dragen. EasyToys staat voor open communicatie en het wegnemen van schaamte en vooral plezier hebben in het leven, de liefde en met jezelf. Dit past bij mij.”

  Heb je vroeger seksuele voorlichting gehad?
   

  Abbey: “Ik denk dat het goed is als er bij seksuele voorlichting meer aandacht wordt besteed aan zelfliefde en het doorbreken van taboe’s. Zodat er minder schaamte is.”


  Tess: “Ja, maar echt héél oppervlakkig. Ik heb geleerd hoe geslachtsdelen eruit zien en hoe voortplanting werkt en dat was het wel.


  De emotionele kant van seks is vroeger totaal niet aan bod gekomen en ik had dat echt wel heel fijn gevonden. Natuurlijk is seks voor een groot deel aantrekkingskracht en opwinding, maar er is nooit gesproken over emoties die erbij kunnen komen kijken: onzekerheden, wederzijds instemmen, verliefdheid, de druk om ‘het’ te doen en ga zo maar door. Ook leek het door de voorlichting op de middelbare school alsof er maar één manier was van seks hebben en dat terwijl seks in zo onwijs veel onderdelen en vormen terugkomt in je leven. Volgens mij is het nu wel echt beter op scholen toch? Hoop ik.”

  Wat is iets over seks/relaties dat je pas laat in je leven hebt ontdekt?
   

  Abbey: “Dat het allemaal alleen maar leuker wordt hoe ouder je wordt!”


  Tess: “Dat iedereen andere behoeftes en fantasieën heeft en dat communicatie de grootste factor is in een leuk seksleven. In een leuk en gelukkig liefdesleven trouwens ook haha.”

  Kan je met je beste vriendinnen open over seks/relaties praten?
   

  Abbey: “Ik kan met Tess erg open over alles praten, maar dat betekent niet dat ik altijd alles wíl horen wat Tess te zeggen heeft, hahaha!”.


  Tess: “Met sommige vriendinnen bespreek ik letterlijk alles (yep, alles) en met anderen hou ik het oppervlakkiger. Het hangt ook van de band af en of iemand er wel op zit te wachten. Van Abbey mag ik nooit te veel details vertellen, omdat zij dan bijvoorbeeld de man in kwestie ook kent en dan niet meer normaal naar hem (en mij) kan kijken hahaha. Wel jammer, ze mist zo best leuke verhalen af en toe hoor.”

  Durf je je grootste seksblunder met ons te delen?
   

  Abbey: “Zeker niet, die hou ik lekker voor mezelf”


  Tess: “Ik heb niet echt seksblunders, maar ik heb wel eens seks gehad in een heel mooi natuurgebied en had toen niet meteen door dat ik in de brandnetels lag. Ik heb gejankt van de pijn, mijn lichaam stond in de fik en was knalrood.”

  Wat is volgens jou het allerbelangrijkste in een relatie?
   

  Abbey: “Het allerbelangrijkste in een relatie is voor mij volledig eerlijk durven zijn, vanuit daar volgt het vertrouwen. Zonder vertrouwen is er geen liefde. ”


  Tess: “De ander vertrouwen. Je veilig voelen om jezelf te durven laten zien, zonder ego. Niet bang zijn om iemand vrij te laten. Samen beseffen dat het leven echt wel heel erg kort is en er de allerleukste tijd van willen maken.

  Wat vind jij onweerstaanbaar sexy?
   

  Abbey: “Handen! Ik kan zowel hele slanke pianohanden, als robuuste mannenhanden helemaal geweldig vinden. Qua karaktereigenschappen val ik op stoer, maar lief. Ik heb een zwak voor dierenvrienden en mannen met heel veel kennis over één specifiek onderwerp. Samen nerds zijn vind ik heel leuk.”


  Tess: “Fysiek: De nek van een man. En zijn handen. Oh en als ze nonchalant met hun handen langs hun gezicht gaan. Mentaal: zijn brein en een bepaalde manier van denken. Leuk met woordjes en taal omgaan vind ik ook heel sexy.”