Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • EasyToys.be
  FLASH DEAL: Tijdelijk 44% korting op We - Vibe Sync Lite!
  FLASH DEAL: Tijdelijk 44% korting op We - Vibe Sync Lite!

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

  Wat is BDSM?

  BDSM omvat een brede waaier aan seksuele activiteiten en fantasieën waaronder bondage, discipline, dominantie en onderwerping, sadisme en masochisme. Het kan variëren van milde vormen van spel tot intense en uitdagende activiteiten. Het is belangrijk dat iedereen binnen de BDSM-relatie comfortabel is en communiceert over hun grenzen en verlangens om verantwoorde en plezierige ervaringen te hebben.

  Bovendien is het belangrijk om open en eerlijk met elkaar te communiceren over de verwachtingen en grenzen. Het is belangrijk om respect te hebben voor elkaars fysieke en emotionele veiligheid en altijd een safeword te hebben dat gebruikt kan worden wanneer een activiteit te ver gaat. Ook het gebruik van correcte BDSM-uitrusting en -uitrusting is belangrijk om verwondingen te voorkomen en de activiteiten comfortabeler te maken.

  Het is belangrijk om duidelijke communicatie te hebben met je partner en te werken binnen jullie afgesproken grenzen. Ook is het verstandig om voorbereid te zijn door informatie te vergaren over de verschillende BDSM-disciplines en hulpmiddelen, en om altijd de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen. Een goede fysieke en emotionele voorbereiding is noodzakelijk om te zorgen dat je en je partner een veilige en plezierige BDSM-ervaring hebben.

  Sommigen zullen zich bijvoorbeeld richten op het verkennen van machtsrelaties en rollenspel, terwijl anderen zich specifiek op de fysieke aspecten van bondage en impactspel richten. Het is belangrijk om open en eerlijk te communiceren met je partner over wat voor jou comfortabel is en wat niet, en om samen te werken aan het vinden van activiteiten waar jullie beiden op je gemak zijn.

  Hieronder lichten we de verschillende disciplines van BDSM stuk voor stuk kort toe:

  Bondage & Discipline (B & D)

  Discipline is een onderdeel binnen BDSM waarbij de dominante partner de andere partner opvoedt en corrigeert door middel van straffen, zoals spanking, knijpen of het toebrengen van pijn. Discipline kan worden gebruikt om gedragsveranderingen aan te brengen bij de submissieve partner, of om hen te straffen voor slecht gedrag. Het is belangrijk om te onthouden dat discipline en straf in BDSM altijd consensueel moeten zijn en de deelnemers moeten zich comfortabel voelen bij de activiteiten die zij ondernemen.

  Het idee achter discipline binnen BDSM is om de onderdanige partner te helpen zich beter te concentreren en te onderwerpen aan de dominerende partner. Het is belangrijk om te benadrukken dat bij BDSM alle activiteiten altijd moeten worden uitgevoerd met wederzijds goedvinden en in een veilige en comfortabele omgeving.

  Dominantie & Submissie (D & S)

  Sadisme en masochisme (SM) hebben betrekking op het toebrengen en/of ontvangen van pijnprikkels, respectievelijk. Binnen BDSM worden pijnprikkels als slagen, naalden, elektrostimulatie of andere activiteiten gebruikt om de seksuele opwinding te verhogen. Het is belangrijk om te onthouden dat alle activiteiten veilig en met wederzijds goedvinden moeten zijn. Het is bovendien altijd aan te raden om vooraf heldere afspraken te maken en een stopwoord te bespreken.

  Sadisme en masochisme (SM) richten zich op het bewust beleven van pijn of pijn veroorzaken. Binnen deze discipline van BDSM wordt er gebruik gemaakt van impactspel zoals slagen, zweepslagen of het prikkelen met hulpmiddelen. Mocht je hier mee willen beginnen, dan raden wij deze zwarte kleine leren zweep aan! Sadisme beschrijft de neiging om seksueel opgewonden te raken door pijn of vernedering van een andere persoon te veroorzaken. Masochisme omvat het opzettelijk beleven van pijn of vernedering. Ook binnen SM is communicatie en respect voor elkaars comfortniveau en grenzen erg belangrijk.

  Sadisme & Masochisme (S & M)

  Het is belangrijk om te onthouden dat pijn en vernedering in SM altijd met respect voor de veiligheid, grenzen en comfortniveau van de betrokken partners moeten worden beoefend. Het is verder belangrijk om te communiceren en duidelijke afspraken te maken voordat je aan SM doet, zodat beide partners zich op hun gemak voelen.

  Het is belangrijk op te merken dat bij SM altijd een afspraak moet zijn gemaakt over de intensiteit en het soort activiteiten dat beoefend zal worden. Ook moet er altijd een veilig woord afgesproken zijn, waarmee de activiteit gestopt kan worden wanneer dit gewenst is. Dit is nodig om te waarborgen dat alle betrokkenen veilig en comfortabel blijven tijdens de BDSM-sessie

  Bullwhips met lange stelen produceren een grotere knal als ze worden gebruikt. Hierdoor wordt de impact van de zweep heviger. Pinwheels hebben kleine uitsteeksels die over het lichaam kunnen worden gerold voor een prikkelend gevoel zonder pijn of schade te veroorzaken. De pleasure wheel van de EasyToys Online Only collectie kan een goede optie zijn om mee te staten!

  Meer weten over BDSM?

  Voor degenen die willen starten met BDSM hebben we een praktisch stappenplan opgesteld waarmee je op een rustige manier kennis kunt maken met de verschillende disciplines binnen BDSM. Daarnaast hebben we ook een selectie gemaakt met de beste BDSM producten die je kunt gebruiken bij je eerste stappen in deze wereld.