Voor 23:30 uur besteld, maandag in huis
EasyToys.be
  • Voor 23:30 uur besteld, maandag in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Be commerce
Tot -73% korting op de beste Toys |
Speciaal voor Valentijn
Tot -73% korting op de beste Toys |
Speciaal voor Valentijn

Heb je vragen?
We helpen je graag!

Het festivalseizoen is begonnen! Dit jaar zijn wij trotse sponsor van Zwarte Cross. Kan je er niet bij zijn? Maak er dan thuis in de slaapkamer een feestje van. Kies jij voor de Mad Rabbit Vibrator of ga je liever voor een spannende cadeauset? Van 14 t/m 17 juli ontvang je tot wel 55% korting op een selectie van zwarte toys!

Onze favorieten

Alle Zwarte Cross aanbiedingen

Bekijk meer toys
 

Bezoek het EasyToys Nachtkastje!

Op het festivalterrein van Zwarte Cross staat een huisje. En niet zomaar een huisje: het Nachtkastje van EasyToys.

Wat vind je hier?

In het Nachtkastje vind je spannende sprekers, gewaagde quizes en sexy spellen. Vanaf de middag, tot diep in de nacht, ben je welkom in de roze wereld van EasyToys. Luister elke dag naar een erotisch verhaal, doe mee aan de Jongens tegen de Meisjes Quiz of leer meer over het maken en sturen van sexy selfies.
Tijdens de Festival of Freedom is alles mogelijk. Kom je ook?

Volg ons op @easytoys


Volg ons op Instagram

Aftermovie

Ben jij erbij, of moet je Zwarte Cross helaas missen? Geen zorgen, mis niets en bekijk hier de EasyToys recap! Van het NachtKastje, tot de camping, tot de rest van het festivalterrein; EasyToys is echt overal bij.

 

Programma het Nachtkastje

13.00 - 13.30 uur: Quiz 'De Meisjes tegen De Jongens'
 

Wie gaat er winnen? De jongens of de meisjes? Met een humoristische quizmaster komen we er achter wie het meest weet over seks, speeltjes, standjes etc.

13.45 - 14.15 uur: Lezing 'Dickpics en Dickalender'
 

Drie vriendinnen hebben van alle dickpicks die ze ooit hebben gekregen een scheurkalender gemaakt als ode aan de piemel.

14.30 - 15.00 uur: Wat je nooit durfde te vragen!
 

Live interview: Alles wat je al ooit hebt willen vragen (maar niet durfde te vragen) aan Draqqueens, Draqkings of een Bioqueen! Elke dag komt er een andere gast op bezoek in het Nachtkastje.

15.15 - 16.00 uur: Lulverhalen van Howard Komproe
 

Na de Vagina Monologen vond cabaretier Howard Komproe dat het tijd werd voor De LULverhalen. ‘Met minimaal 20 procent penis.

16.15 - 16.45 uur: Theateract - Het Biechthokje
 

Heb jij een spannend verhaal waar je niet van durft te dromen? Tijdens theater act 'Het Biechthokje' kan jij je spannende verhalen vertellen aan presentator en host Gerald Janse.

17.00 - 17.30 uur: ‘Handel in Hartstocht’ door oud-prostituee Metje Blaak
 

Metje Blaak is een oud-prostitué en geeft een kijkje in haar vroegere leven aan de wallen in Amsterdam. Ze verteld over de verschillen tussen vroeger en nu. Juist doordat de 70-jarige Metje ervaren is en al veel heeft meegemaakt bespreken we taboes over seks en prostitutie van vroeger tot nu.

17.45 - 18.15 uur: Live seminar - ‘Plezierig seksleven’ door Nienke Helder
 

Studente Nienke Helder oprichtster van ‘Sexual Healing’ realiseerde zich dat er zoveel taboes zijn rond seksualiteit dat het een gebrek aan toegankelijkheid en kennis veroorzaakt. In samenwerking met haar partner Inge Keltjens en specialisten en professionals ontwikkelde objecten die helpen bij het ontdekken en verkennen van je eigen lichaam en seksualiteit op een veilige manier. Ze bouwen bruggen tussen wetenschap en het echt seksleven.

18.30 - 19.00 uur: ‘Sexplained’ door influencer en Miss Nederland ’21: Julia Sinning
 

Julia van de EasyToys serie ‘Sexplained’ stoomt jou klaar om sexexpert te worden!

19.15 - 19.45 uur: Dagcolmn – ‘Erotisch verhaal in het Nedersaksisch dialect’ door André Manuel
 

Erotisch verhaal voordragen door André Manuel (cabaretier). Dialect is niet bepaald sexy, daar brengen wij op deze manier verandering in.

20.00 - 20.30 uur: Workshop - 'Kamasutra'
 

Verschillende standjes droog oefenen met Gerald Janse

20.45 - 21.15 uur: Quiz – ‘Blinddoek op, Blinddoek af’
 

Ben jij een echte quiz master? Doe mee! Gerald Janse stelt jou diverse vragen over seks, speeltjes etc.

21.15 - 00.00 uur: ‘Erotische deuntjes’ door LOFT soundsystems
 

Het duo van LOFT soundsystem komt seksuele deuntjes draaien in ‘Het Nachtkastje’! Een programma vol R&B, gehijg en sexy dansjes.