Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • EasyToys.be
  2 + 1 GRATIS op geselecteerde items! Code: SUMMER
  2 + 1 GRATIS op geselecteerde items! Code: SUMMER

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

  Bij EasyToys hebben we een heel belangrijke missie, en dat is het doorbreken van het taboe op seks. Van seksuele voorkeuren, tot oriëntatie en ontdekking. Seks is zo’n groot onderdeel van wie jij bent, daarom horen we het te vieren! Of je het nou graag, vaak en wild doet of juist heel vanille of helemaal niet! Jij bent vrij om van seks te genieten zoals jij dat wil, met wie je wel en hoe vaak je wil. EasyToys is er voor iedereen en omarmt diversiteit. Weg met preutsheid, weg met schaamte. Het maakt ons niet uit wie je bent, het belangrijkste is dat je welkom bent.

  De laatste seksuele revolutie gaat van start. Iedereen is welkom. Sluit je aan bij Generation Easy!

  Kleurrijke toys

  Meer informatie

   

  Bestsellers

  Bekijk meer bestsellers

  Safety first

  Bekijk alle condooms

  Volg ons op @easytoys


  Volg ons op Instagram

  Vier de liefde en diversiteit met EasyToys op Pride Amsterdam

  EasyToys is verheugd om dit jaar opnieuw met een eigen boot aanwezig te zijn tijdens Pride Amsterdam, die plaatsvindt van 1 t/m 6 augustus in... Amsterdam!

  Pride Amsterdam is een viering van diversiteit en een symbool van een stad waar iedereen zichzelf kan zijn. Bij EasyToys geloven we sterk in deze waarden en dragen we ze met trots uit. Generation Easy vertegenwoordigt een nieuwe generatie die vol zelfvertrouwen durft te zijn wie ze willen zijn, zonder oordeel of angst. Deze generatie omarmt openlijk verschillende seksuele geaardheden en voorkeuren, waarbij schaamte geen plaats heeft.

  Met onze deelname aan Pride Amsterdam willen we een boodschap van liefde, acceptatie en vrijheid verspreiden. We staan zij aan zij met de LGBTQ+-gemeenschap en streven naar een inclusieve samenleving waarin iedereen volledig geaccepteerd wordt. Samen vieren we diversiteit en bouwen we aan een toekomst waarin iedereen vrij is om te zijn wie ze willen zijn.