Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • EasyToys.be
  FLASH DEAL: Tijdelijk 44% korting op We - Vibe Sync Lite!
  FLASH DEAL: Tijdelijk 44% korting op We - Vibe Sync Lite!

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Luister elke week naar onze Erotische Verhalen

  De EasyToys Erotische Verhalen zijn verhalen waar je oortjes van zullen gaan gloeien! Het zijn prikkelende verhalen welke door de community van het EasyToys Magazine zijn geschreven en ingezonden. Elke week kun je luisteren naar een splinternieuw, spannend en sexy verhaal. Sommige verhalen zijn ontstaan uit een fantasie van de schrijver, maar regelmatig kun je ook luisteren naar een waargebeurd verhaal.

  Inmiddels hebben we een groot aanbod aan Erotische Verhalen om mee in de stemming te komen; voor een vrijpartij met je partner of een heerlijk momentje voor jezelf. Ontdek snel het hele aanbod en luister naar deze spannende verhalen op jouw favoriete platform!

  Luister op je favoriete platform

  Spotify Apple Podcasts Deezer Podimo
  Meer EasyToys Podcasts  Jouw verhaal terughoren als luisterverhaal?

  Ben jij goed in het schrijven van verhalen en beschik je over een gezonde portie ondeugende fantasieën? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe sexy verhalen! Stuur je verhaal naar ons op en wie weet publiceren we hem (uiteraard tegen een leuke compensatie) op ons online magazine. Zo ben je er zeker van dat jouw geschreven verhaal door duizenden mensen gelezen én beluisterd wordt!

  Stuur jouw verhaal op


  Experimenteer & ontdek meer