Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
 • Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.1
 • EasyToys.be
  FLASH DEAL: MyMagicWand Blue nu: €119,99 €49,99!
  FLASH DEAL: MyMagicWand Blue nu: €119,99 €49,99!

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 10:00 tot 21:00 uur

  EasyToys x FC Emmen

  Een onverwachte samenwerking ontstond in september 2020, toen EasyToys en FC Emmen elkaar de bal toespeelden om taboes te doorbreken en de grenzen van sportiviteit te verleggen! We bundelden onze krachten niet alleen om het speelveld te veroveren, maar ook om de meest vette evenementen en maatschappelijke acties in het leven te roepen.


  Het begon allemaal met een curveball


  Onze samenwerking veroorzaakte bij supporters een wervelwind van verbazing en discussie, zowel onder voetballers als het Koninklijke Nederlandse Voetbalbond. Met name het KNVB gooide er een balletje over op: kan dit sponsorschap wel? We hielden ons hart vast, maar het verlossende woord kwam met goed nieuws: EasyToys is dat voetbalseizoen officieel sponsor van FC Emmen geworden. Dit was het begin van een prachtige samenwerking en een taboedoorbrekend sponsorschap.

  Bloed, zweet en tranen


  Wat we met honderd procent zekerheid kunnen zeggen is dat de spelers van FC Emmen alles op het spel zetten. De degradatie vanuit de Eredivisie wakkerde een vlam aan, dat zich uitte als een inferno in de Keuken Kampioen Divisie. Ze zegevierden op de eerste plaats en promoveerden weer naar de Eredivisie. Eén ding is zeker: het maakt niet uit om welke divisie het gaat, FC Emmen zet hun beste beentje voor in álle wedstrijden die ze spelen. En daar zijn we mega trots op!

  #HIERKOOPIKTOYS

  Bekijk alle toys

  Verder dan voetbal: wij zijn samen maatschappelijk betrokken

  Onze samenwerking heeft er ook voor gezorgd dat we aandacht kunnen besteden aan belangrijke maatschappelijke kwesties. Zo zijn er unieke roze shirts die tijdens een wedstrijd gedragen zijn, geveild voor Dance4Life. Zo werd maar liefst €7500,- opgehaald om meer jongeren te bereiken met het seksuele voorlichtingsprogramma.

  Opnieuw speelde FC Emmen in speciale roze tenues om aandacht te vragen en geld op te brengen voor de strijd tegen zaadbalkanker. Met de actie en hashtag #CheckJeBallen willen we zoveel mogelijk mannen aansporen om zichzelf regelmatig te checken. Er werd €7500,- opgehaald voor Stichting Zaadbalkanker, wat door EasyToys werd verdubbeld tot maar liefst €15.000,-.  De twaalfde man in ons elftal

  Tijdens zo’n fantastisch sponsorschap willen we natuurlijk ook de supporters in het zonnetje zetten! Zo staat er in stadion De Oude Meerdijk tussen de hoofdtribune en zuidtribune de EasyToys VIP Dug-Out. Hier kan een wedstrijd van dichtbij worden beleefd door zes seizoenkaarthouders.

  FC Emmen gaf samen met ons ook een unieke ervaring weg, namelijk een wedstrijd kijken vanuit een hottub in eigen achtertuin! De winnaars hoefden het comfort van hun eigen huis niet te verlaten en FC Emmen toverde hun achtertuin om tot een sfeervol sportcafé.  GameOn! In De Oude Meerdijk

  Wij als EasyToys willen geen enkele sportclub buitenspel zetten als het gaat om sponsorschap. Daarom organiseerden wij het GameOn! evenement waar tientallen sportteams streden voor een volledig sponsorpakket. Dit evenement werd gehouden in het stadion van FC Emmen! Wij zijn natuurlijk ontzettend dankbaar dat FC Emmen hun stadion hiervoor heeft opengesteld ❤

  Na alle ups en downs kunnen we toch wel met zekerheid zeggen dat ons sponsorschap heeft gezorgd voor taboedoorbrekende momenten en onvergetelijke herinneringen. Wat de oppositie zegt? Dat kan ons geen bal schelen. Wij staan samen aan de top!