Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
EasyToys
  • Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Be commerce
Verras jezelf of een ander
Valentijnscadeaus met kortingen tot 61%!
Verras jezelf of een ander
Valentijnscadeaus met kortingen tot 61%!

Heb je vragen?
We helpen je graag!

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

Visitez également notre boutique francophone en ligne

FC Emmen x EasyToys

We zijn enorm trots om hoofdsponsor van FC Emmen te zijn. De keuze was voor ons niet moeilijk: shirtsponsor worden van een club uit de regio waarmee wij ons verbonden voelen en net als wij, spelend op het hoogste niveau. Bovendien kan meer positieve aandacht voor onze webshop bijdragen aan het doorbreken van het taboe dat nog altijd rust op onze branche. Met de exposure die het hoofdsponsorschap met zich meebrengt hopen we seksualiteit op een leuke en speelse manier onder de aandacht te brengen. Maar het moet natuurlijk wel spannend blijven.

Op naar een vruchtbare samenwerking

Ben Haverkort, commercieel directeur van FC Emmen: “EasyToys is een prachtig voorbeeld hoe je met hard werken en gezonde ambitie de top kan bereiken, zonder te vergeten waar je vandaan komt. Dit is een fantastisch voorbeeld voor ons als voetbalclub. Het nieuwe koppel EasyToys en FC Emmen zal zeker wel wat losmaken in Nederland. Daar kijken wij juist naar uit. Als Drenten staan we daar natuurlijk zeer nuchter in: op naar een vruchtbare samenwerking!”

#HIERKOOPIKTOYS

Bekijk alle toys

Kleedkamerpraot

Afgelopen jaar kwam dan eindelijk het hoge woord eruit: FC EMMEN X EASYTOYS. Twee totaal verschillende werelden kwamen samen en gingen een mooi avontuur aan. Maar wat weten de voetbalsterren van FC Emmen nou eigenlijk over ons? En belangrijker nog; hoe kijken zij naar seks en liefde?

In de serie Kleedkamerproat ontvangt Suzanne elke week twee voetbalspelers van FC Emmen in de kleedkamer. Dat de heren een goed balletje kunnen schieten is alom bekend, maar hoe zit het met hun inner Cupido schiet skills? Scoren ze ook een beetje goed op gebied van seks en liefde? Zijn ze op romantisch vlak net zo’n ster als op het veld van de Meerdijk? Je ziet het allemaal in Kleedkamerproat.


Bekijk hier de vorige afleveringen


Kleedkamerpraot #5


Kleedkamerpraot #4


Kleedkamerpraot #3


Kleedkamerpraot #2


Kleedkamerpraot #1