Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Be commerce
 • EasyToys.be
  • Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Be commerce

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

  Welkom avonturier!

  Op deze pagina kun je je aanmelden als toytester van EasyToys! Om onze klanten zoveel mogelijk eerlijke informatie te geven over producten, maakt EasyToys gebruik van toytesters. Een review geeft extra informatie over een artikel en het gebruik ervan. En daarnaast is het voor klanten interessant om een persoonlijke ervaring van iemand te lezen.

  Heb jij een vlotte schrijfstijl, scherp oog, de interesse om onze producten te testen en onze klanten te adviseren in hun keuze? Schijf je dan hieronder in voor het toytester programma van EasyToys!

  Aan de hand van je testreview wordt beoordeeld of je manier van reviewen bij EasyToys past en daarmee deel uit kunt maken van het programma.

  <b>LET OP! Wegens jullie vele aanmeldingen, verwerken wij momenteel geen nieuwe aanvragen.</b><br><br>Welkom avonturier! <br><br> Op deze pagina kun je je aanmelden als toytester van EasyToys!  Om onze klanten zoveel mogelijk eerlijke informatie te geven over producten, maakt EasyToys gebruik van toytesters. Een review geeft extra informatie over een artikel en het gebruik ervan. En daarnaast is het voor klanten interessant om een persoonlijke ervaring van iemand te lezen.<br><br>   Heb jij een vlotte schrijfstijl, scherp oog, de interesse om onze producten te testen en onze klanten te adviseren in hun keuze? Schijf je dan hieronder in voor het toytester programma van EasyToys! <br> <br>  Aan de hand van je testreview wordt beoordeeld of je manier van reviewen bij EasyToys past en daarmee deel uit kunt maken van het programma. <br><br>

  Persoonlijke gegevens

  Deze gegevens worden niet gepubliceerd, maar hebben wij nodig voor het versturen van de artikelen en communicatie

  Alias informatie

  Deze gegevens worden (deels) mee gepubliceerd met je review

  Voorkeuren

  Deze gegevens worden niet gepubliceerd, maar hebben wij nodig voor het selecteren van relevante artikelen

  Testreview

  We vragen je om een testreview te schrijven (250-500 woorden), welke geschreven is volgens deze handleiding
  Verzenden