Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
EasyToys.be
  • Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Be commerce
Tot 69% korting op onze beste Sextoys
Breng wat pit in je seksleven
Tot 69% korting op onze beste Sextoys
Breng wat pit in je seksleven

Heb je vragen?
We helpen je graag!

Visitez également notre boutique francophone en ligne

Over ons

 

Bij EasyToys.be maken wij ons hard voor onze missie: zoveel mogelijk mensen aanmoedigen om te ontdekken, experimenteren en te genieten, zowel met anderen als met zichzelf. Wij vinden dat je trots mag zijn op wie je bent, ongeacht jouw seksuele voorkeuren of fetisjen. Taboes? Die zijn er om te doorbreken! Show yourself some love en haal ook het allerbeste uit jóuw seksleven! We houden ervan om mensen te begeleiden en samen te brengen. We willen mensen tegelijkertijd inspireren en uitdagen om nieuwsgierig te zijn. Door taboes te doorbreken en seks bespreekbaar te maken probeert EasyToys een positieve impact te hebben op het seksuele welzijn van zoveel mogelijk mensen.

Op een spannende en speelse manier brengen wij kennis en deskundigheid. Dat doen we onder andere door nauwe samenwerkingen met seksuologen, onze boeiende en informatieve artikelen en stimulerende campagnes. Maar ook voor tips over seks, liefde en sekstoys kom je bij ons niks te kort!

Met onze in-house kennis en ons ruime assortiment, proberen we jou het ultieme plezier tussen de lakens te leveren. Bij EasyToys streven we ernaar om elke klant een routekaart naar een spectaculair orgasme te bezorgen!

Onze algemene bedrijfsgegevens

Wil je ons bellen of wil je langskomen om je bestelling af te halen? Hier vind je onze bedrijfsgegevens.

Geschiedenis van EDC Retail

Wist je dat EasyToys.be slechts één van de webshops van EDC Retail is? Met onze jarenlange online ervaring willen we jou als klant alleen de beste producten en service bieden. Onze webwinkels leveren inmiddels door heel Europa en met name in Nederland, België en Duitsland. Onze groei is iets waar we trots op zijn en wat alleen mogelijk door onze vele tevreden klanten.

EDC Retail kent een rijke geschiedenis leer meer over onze organisatie.

Vergeet onze nieuwsbrief niet

Blijf op de hoogte van ons nieuwe assortiment en leuke aanbiedingen met onze nieuwsbrief.