Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
EasyToys
  • Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Be commerce
Verras jezelf of een ander
Valentijnscadeaus met kortingen tot 61%!
Verras jezelf of een ander
Valentijnscadeaus met kortingen tot 61%!

Heb je vragen?
We helpen je graag!

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur

Visitez également notre boutique francophone en ligne

Achteraf betalen (Eerst zien, dan betalen)

Wil je je aankopen eerst in huis hebben voordat je betaalt? Dan is AfterPay de betaalmethode voor jou! Met AfterPay kun je veilig en gemakkelijk achteraf, na ontvangst van de door jou bestelde producten, betalen. Via AfterPay ontvang je een digitale factuur per e-mail. Je kunt vervolgens zelf je betaling doen door middel van internetbankieren of door middel van een overschrijvingskaart.

Voordelen AfterPay

  • Je bestelling wordt direct verwerkt en verzonden
  • Betalen hoeft pas wanneer je je je bestelling in huis hebt
  • Je kunt ook een bestelling plaatsen als je even geen bankpas bij de hand hebt
  • Simpel en veilig

Betalen met AfterPay is simpel. Selecteer "Achteraf betalen" als betaalmethode tijdens het bestelproces en vul je naam, adres en geboortedatum in. Accepteer de betalingsvoorwaarden van AfterPay en ga verder. Je bestelling wordt nu verzonden. Betalen met AfterPay is veilig, er wordt geen financiële of gevoelige informatie online verzonden en je persoonsgegevens worden altijd beschermd en niet aan derden verstrekt.

Over AfterPay

AfterPay voert voor EasyToys.be het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een factuur van AfterPay ontvangt om je bestelling te betalen. Je kunt bij EasyToys.be achteraf betalen tot een bedrag van € 275,00.

Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk je bestelling betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen over je betaling altijd contact met AfterPay opnemen. Voor Nederland via telefoonnummer 020 7230 270 en voor België via telefoonnummer 02 588 29 56. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay-website. Voor de betaalmethode achteraf betalen worden geen extra kosten in rekening gebracht.