Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Be commerce
 • EasyToys.be
  • Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Be commerce
  Maak je klaar voor de ultieme koopjesjacht!
  Shop in onze OUTLET en pak nu je voordeel
  Maak je klaar voor de ultieme koopjesjacht!
  Shop in onze OUTLET en pak nu je voordeel

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Visitez également notre boutique francophone en ligne

  Voorwaarden gratis artikelen, kortingspercentages en kortingscodes


  Voorwaarden kortingspercentage assortiment

  Acties gepromoot als '% korting op alles' of soortgelijke boodschap, is geldig voor het gehele assortiment, met uitzondering van, maar niet uitsluitend, de volgende merken: Womanizer, Bathmate, We-Vibe (gedeeltelijk), Fun Factory, Teazers, Europe Magic Wand.

  Voorwaarden kortingscodes

  Op EasyToys vind je regelmatig acties met een EasyToys kortingscode. Hieronder vind je de voorwaarden waarmee je akkoord gaat op het moment dat je een kortingscode gebruikt.

  Kortingspercentage
  Een code die recht geeft op een bepaald kortingspercentage (bijvoorbeeld 10%), kan niet gebruikt worden in combinatie met andere acties of afgeprijsde artikelen. Ook is het niet mogelijk om meerdere kortingscodes tegelijk te gebruiken.

  Kortingsbedrag
  Voor een code die recht geeft op een bepaald kortingsbedrag (bijvoorbeeld €10), geldt doorgaans een minimaal bestedingsbedrag. Zolang je bij het afrekenen aan dit bedrag komt, maakt het niet uit of de artikelen in je winkelmandje afgeprijsd zijn of niet. Ook hier geldt dat er maar één kortingscode gebruikt kan worden per bestelling. Kortingscodes die recht geven op gratis verzending (ter waarde van € 4,95) bij een minimaal bestedingsbedrag kunnen ook worden verzilverd bij bestellingen boven het bedrag waarbij verzending altijd gratis is. 

   

  Social Media Winacties

  1. Toepasselijkheid

  1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Facebook acties van EDC Retail en de daaronder vallende shops (hierna verder te noemen 'actie').
  1.2 De actie wordt georganiseerd door EDC Retail. 
  1.3 Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.

  2. Deelname

  2.1 Deelname 
  2.1.1 Iedere natuurlijke persoon met een Facebook account kan deelnemen aan deze actie, mits woonachtig in Nederland of Belgie. Deelnemers dienen minimaal 18 jaar te zijn.
  2.1.2 Van deelname aan de actie zijn uitgesloten: a) Medewerkers van EDC Retail; b) Andere personen die direct en/of indirect bij de organisatie/realisatie van deze actie betrokken zijn. 
  2.1.3 Aan deelname aan de actie zijn, naast de gebruikelijke kosten voor de toegang tot en het gebruik van het Internet, geen extra kosten verschuldigd. De deelnemer heeft geen enkele (aankoop)verplichting, anders dan het lid zijn of lid worden van de nieuwsbrief / liken van de Facebookpagina. 
  2.1.4 Door deelname aan de actie verleent de deelnemer aan EDC Retail de toestemming om hem/haar informatie omtrent deze actie en andere informatie over de diensten en producten van EDC Retail te doen toekomen. Deelnemer heeft het recht deze toestemming in te trekken door middel van een schriftelijke kennisgeving per e-mail via de afmeldlink in de email. 
  2.1.5 Door deelname aan de actie geeft deelnemer, indien hij/zij een prijs wint, EDC Retail tevens het recht om zijn/haar Facebooknaam op de website en social media te plaatsen. 
  2.1.6 De gegevens die EDC Retail in het kader van deze actie verzamelt en verwerkt, worden eigendom van EDC Retail en zullen niet voor andere doeleinden dan in artikel 2.1.4 genoemd, worden gebruikt en zullen niet aan derden worden verstrekt. EDC Retail zal deze gegevens van de deelnemers verwerken conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. 
  2.1.7 De winnaar kan tot uiterlijk 3 weken na bekendmaking aanspraak maken op de uitreiking van de prijs. Na deze periode vervalt de aanspraak op de prijs automatisch.

  2.2 Vaststelling van de winnaars 
  2.2.1 Uit alle deelnames wordt door EDC Retail de prijswinnaar getrokken.
  2.2.2 Deze trekking zal plaatsvinden zoals aangegeven in artikel 5.2. 
  2.2.3 Niet winnende deelnemers ontvangen geen bericht en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 
  2.2.4 Prijzen worden binnen vier weken verstrekt aan de winnaars en worden verzonden aan het adres welke wordt opgegeven aan EDC Retail.
  2.2.5 Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of een andere prijs.

  3. Aansprakelijkheid

  3.1 Aansprakelijkheid EDC Retail
  3.1.1 Deelname geschiedt voor eigen risico van de deelnemer. Deelnemer is zelf verantwoordelijk voor de juiste invoer en de verzending van gegevens. EDC Retail garandeert onder andere niet dat de telefoonlijnen, het Internet en/of andere netwerken optimaal gebruik en toegang bieden en/of dat haar website zonder fouten werkt en alle inschrijvingen juist en volledig worden ontvangen. 
  3.1.2 EDC Retail is niet aansprakelijk voor enige schade welke voortvloeit uit deze actie of uit de door haar te verstrekken prijzen. EDC Retail geeft geen garantie op de door haar te verstrekken prijzen, met uitzondering van de standaard produktgarantie. Wijzigingen, typ- en/of zetfouten zijn voorbehouden. 

  3.2 Aansprakelijkheid derden 
  3.2.1 Hetgeen artikel 3.1.2 bepaalt, geldt onverminderd voor toeleveranciers van EDC Retail cq. de toeleveranciers en/of fabrikanten van het betreffende product/de prijs.

  4. Slotbepalingen

  4.1 Voorbehoud 
  4.1.1 EDC Retail behoudt zich te allen tijde het recht voor, zonder voorafgaande of nadere kennisgave: a) deelnemers uit te sluiten van deelname aan de actie indien zij van mening is dat deze misbruik maken van de actie, niet conform deze actievoorwaarden handelen, frauduleus handelen en/of de actie onrechtmatig trachten te beïnvloeden; b) wijzigingen en verbeteringen op de site aan te brengen of de toegang tot de site te beperken en/of te beëindigen; c) deze actievoorwaarden, overige voorwaarden en de prijzen te wijzigen of de actie voortijdig te beëindigen; voorzover zij dat naar eigen goeddunken noodzakelijk acht. 

  4.2 Vragen en klachten 
  4.2.1 Vragen en klachten met betrekking tot deze actie kunnen worden verzonden naar winactie@edc.nl. 

  4.3 Toepasselijk recht en forumkeuze 
  4.3.1 Op deze actie en de actievoorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing.

  EasyToys Magazine Winacties

  1. Toepasselijkheid

  1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de EasyToys Magazine (win)acties.
  1.2 De actie wordt georganiseerd door EDC Retail alsmede EasyToys Magazine.
  1.3 Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.

  2. Deelname

  2.1 Deelname winacties
  2.1.1 Elk persoon kan deelnemen aan acties, mits woonachtig in Nederland of België. Deelnemers dienen minimaal 18 jaar te zijn.
  2.1.2 Van deelname aan de actie zijn uitgesloten;
  a) Medewerkers van EDC Retail;
  b) Andere personen die direct en/of indirect bij de organisatie/realisatie van deze actie betrokken zijn;
  c) Eventuele participanten ten aanzien van de betreffende winactie (waaronder begrepen adverteerders, sponsors of producenten).
  2.1.3 Aan deelname aan de actie zijn geen extra kosten verbonden. De deelnemer wordt nergens toe verplicht, anders dan het lid zijn of worden van onze website / nieuwsbrief / blog.
  2.1.4 Door deelname aan de actie verleent de deelnemer aan EDC Retail de toestemming om hem/haar informatie omtrent deze actie en andere informatie over de diensten en producten van EDC Retail te doen toekomen. Deelnemer heeft het recht deze toestemming in te trekken door middel van een schriftelijke kennisgeving via de afmeldlink in de e-mail.
  2.1.5 Door deelname aan de actie geeft deelnemer, indien hij/zij een prijs wint, EDC Retail tevens het recht om indien bepaald zijn/haar naam op de website van EasyToys Magazine te plaatsen.
  2.1.6 De gegevens die EDC Retail in het kader van deze actie verzamelt en verwerkt, worden eigendom van EDC Retail en zullen niet voor andere doeleinden dan in artikel 2.1.4 genoemd, worden gebruikt en zullen niet aan derden worden verstrekt. EDC Retail zal de gegevens van de deelnemers verwerken, conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

  2.2 Vaststelling van de winnaars
  2.2.1 Uit alle deelnames wordt door EDC Retail de prijswinnaar getrokken.
  2.2.2 Deze trekking zal plaatsvinden zoals aangegeven in actievoorwaarden.
  2.2.3 Niet winnende deelnemers ontvangen geen persoonlijk bericht en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  2.2.4 De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of aan de prijs verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Alsdan is de aanbieder, hierbij EDC Retail, gerechtigd een andere winnaar te selecteren.
  2.2.5 Prijzen worden verstrekt aan de winnaar(s) en worden verzonden naar het adres welke wordt opgegeven aan EDC Retail.
  2.2.6 De winnaar kan tot uiterlijk 3 weken na bekendmaking aanspraak maken op de uitreiking van de prijs. Na deze periode vervalt de aanspraak op de prijs automatisch.

  3. Aansprakelijkheid

  3.1 Aansprakelijkheid EDC Retail / EasyToys Magazine
  3.1.1 Deelname geschiedt op eigen risico van de deelnemer. Deelnemer is zelf verantwoordelijk voor de juiste invoer en de verzending van gegevens. EDC Retail garandeert onder andere niet dat de telefoonlijnen, het internet en/of andere netwerken optimaal gebruik en toegang bieden en/of haar website zonder fouten werkt en alle inschrijvingen juist en volledig worden ontvangen.
  3.1.2 EDC Retail is niet aansprakelijk voor enige schade welke voortvloeit uit deze actie of uit de door haar te verstrekken prijzen. EDC Retail geeft geen garantie op de door haar te verstrekken prijzen, met uitzondering van standaard productgarantie. Wijzigingen, typ- en/of zetfouten zijn voorbehouden.

  3.2 Aansprakelijkheid derden
  3.2.1 Hetgeen artikel 3.1.2 bepaalt, geldt onverminderd voor toeleveranciers van EDC Retail cq. De toeleveranciers en/of fabrikanten van het betreffende product/de prijs. EDC Retail is niet verantwoordelijk voor eventuele gebreken van post- of verzendingsbedrijven (bijvoorbeeld vertraging, staking, beschadiging of verlies) bij levering van de prijs.

  4. Slotbepalingen

  4.1 Voorbehoud
  4.1.1 EDC Retail behoudt zich te allen tijde het recht voor, zonder voorafgaande of nadere kennisgave;
  a) Deelnemers uit te sluiten van deelname aan de actie indien zij van mening is dat deze misbruik maken van de actie, niet conform deze actievoorwaarden handelen, frauduleus handelen en/of de actie onrechtmatig trachten te beïnvloeden;
  b) Wijzigingen en verbeteringen op de site aan te brengen of de toegang tot de site te beperken en/of te beëindigen;
  c) Deze actievoorwaarden, overige voorwaarden en de prijzen te wijzigen of de actie voortijdig te beëindigen; voorzover zij dat naar eigen goeddunken noodzakelijk acht.
  4.1.2 Het privacybeleid en de algemene voorwaarden zoals gepubliceerd op www.easytoys.nl zijn eveneens van toepassing door deelname aan de prijsvraag.

  4.2 Vragen en klachten
  4.2.1 Vragen en klachten met betrekking tot deze actie kunnen worden verzonden naar helpdesk@easytoys.nl t.a.v. EasyToys Magazine.

  4.3 Toepasselijk recht en forumkeuze
  4.3.1 Op deze actie en de actievoorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing.

   

   

  Evenementen

  1. Toepasselijkheid

  1.1.1 Deelname aan het evenement is geheel op eigen risico. De organisator is niet aansprakelijk voor enige schade, die de deelnemer mocht lijden als gevolg van de deelname aan het evenement. Tevens is de organisator niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade aan/van eigendommen/zaken. 
  1.1.2 Deelnemer dient afdoende verzekerd te zijn tegen het risico van schade die hij of nabestaande mochten lijden ten gevolge van het overlijden, letsel of ziekte veroorzaakt door zijn deelname aan het evenement.
  1.1.3 Deelnemer vrijwaart de organisator van aansprakelijkheid voor schade die een derde mocht lijden door toedoen van de deelnemer, gedurende zijn deelname aan het evenement.
  1.1.4 De deelnemer vrijwaart de organisatie voor aansprakelijkheid voor schade die derden mochten lijden als gevolg van een aan een deelnemer toe te rekenen handelen of nalaten met betrekking tot (deelname aan) het evenement. 

   

  2. Portret recht

  2.1.1 Het is mogelijk dat er van de deelnemer op, rond of tijdens het evenement foto's, geluidsopnamen op videobeelden worden gemaakt. De organisator kan deze openbaar maken en verveelvoudigen ter promotie van het evenement. De geportretteerde kan alleen publicatie van de foto verbieden als hij daar een redelijk belang bij heeft. Onder redelijk belang valt bijvoorbeeld privacyoverwegingen, het belang om niet publiekelijk belachelijk te worden gemaakt en een financieel belang. Indien u na publicatie bezwaar heeft tegen openbaarmaking van uw foto of geluids- of beeldfragment, neem dan contact op met marketing@edc.nl