Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 9.2
 • EasyToys.be
  PINK FRIDAY: Gebruik de code PINK voor 15% EXTRA korting op ALLES!*
  PINK FRIDAY: Gebruik de code PINK voor 15% EXTRA korting op ALLES!*

  Gesponsord worden door EasyToys?

  GameOn 2024?

  Veelgestelde vragen & algemene voorwaarden

  Wie mag meedoen aan de GameOn - Sponsorcontest?

   

  Er zijn maar twee voorwaarden. Eén: je bent minimaal 18 jaar of ouder. En twee: jij speelt jouw sport in competitieverband. Uiteraard kom je uit in een seniorencompetitie.

  Welke sporten mogen deelnemen aan de GameOn - Sponsorcontest?

   

  Beoefenaars van ALLE sporten zijn meer dan welkom, zolang je maar lid bent van een sport- of studievereniging en jij of jouw team uitkomt in competitieverband. Dus of je nou tennist, voetbalt, danst, roeit of hockeyt, schrijf je in en maak kans op dikke sponsorpakketten.

  Ik woon in België. Kan ik ook meedoen?

   

  Zeker! We spelen de contest in 13 groepen: de twaalf provincies in Nederland én Vlaanderen als 13e ‘provincie’. Per provincie gaan de 5 teams die de meeste stemmen verzameld hebben door naar de finale. Vervolgens strijden die 5 teams onderling binnen de provincie voor de prijzen. Uiteindelijk gaan er dus 13 teams met de hoofdprijs naar huis, 13 met de tweede prijs, etc.

  Inschrijven kan alleen op het Nederlandse domein: www.easytoys.nl/gameon

  Tot wanneer kan in me inschrijven?

   

  Laat hiervoen jouw gegevens achter en dan hoor jij het als alleereerste wanneer de inschrijvingen zijn geopend!

  Vanaf wanneer tot wanneer wordt er gestemd?

   

  Deze informatie volgt snel.

  Wat kan ik verwachten van de finaledag?

   

  Tijdens de Grande Finale worden de prijzen verdeeld. Middels allerlei verschillende spellen, challenges en quizjes kun je punten verdienen. Het team met de meeste punten van zijn/haar provincie gaat ervandoor met de hoofdprijs. De nummer 2 ontvangt de tweede prijs, en – je raadt het al – de nummer 3 de derde prijs. En die nummers 4 en 5 dan? Natuurlijk gaan zij niet met lege handen naar huis. Wat dat betekent blijft voorlopig een verrassing. Terug naar de finaledag. Denk aan bijvoorbeeld een XXL-opblaasstormbaan, bierpulschuiven, het ‘natte billenspel’, pikante quizvragen en veel meer gekkigheid. Of het de moeite waard is om daarvoor helemaal vanuit Vlaanderen, Zeeland of Limburg naar Emmen te rijden? Zeker! Zie het als een teamuitje. Uiteraard sluiten we de dag af met een feestje en zijn er voldoende hapjes om de dag door te komen. Om de dag extra feestelijk af te sluiten, openen we na de finale de bar. Vervoerskosten naar Emmen en eventuele verblijfskosten zijn voor eigen rekening.

  Met wat voor team strijd je op de finaledag?

   

  Je mag met zoveel teamleden naar de finaledag komen als je zelf wil, maar de spellen/challenges worden in teams van maximaal 4 personen gespeeld. Dat betekent dus dat solo-sporters minimaal 3 teamgenoten moeten meenemen. Kom je met meer dan 4 teamgenoten, dan moet je rouleren qua spelers. Aanwezig zijn op de finaledag is trouwens een vereiste om kans te kunnen maken op de prijzen. Zit jij bij de top 5 qua stemmen van jouw provincie, maar lukt het niet om aanwezig te zijn bij de finaledag? Laat dit dan vóór 7 juni aan ons weten, dan schuiven we een team uit de back-up lijst door!

  Andere vragen?

   

  Staat het antwoord op jouw prangende vragen hier niet tussen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice.

  Algemene voorwaarden GameOn - Sponsorcontest

   

  GameOn – Sponsored By EasyToys Sponsorcontest

  In de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de GameOn Sponsorcontest staan alle reglementen rondom de actie vermeld. Tevens worden de prijzen uiteengezet, de toepasselijkheid benoemd en de aansprakelijkheid vastgelegd.

  1. Toepasselijkheid

  1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op GameOn – Sponsored by EasyToys Sponsorcontest

  1.2 Deze contest wordt georganiseerd door EasyToys (EDC Retail BV.) en FC Emmen. De hoofdsponsor van de competitie is EasyToys.

  1.3 De contest start op maandag 10 april 2023 en eindigt met de grote finale op 17 juni 2023. De registratiedeadline voor de eerste ronde is 7 mei 2023.

  1.4 Deelname aan de contest is alleen mogelijk onder deze voorwaarden. Door deel te nemen aan de contest gaat de deelnemer akkoord met de algemene voorwaarden alsook met de algemene voorwaarden van EasyToys (6.1.2).

  1.5 Organisatorische maatregelen worden voor aanvang van de finale door de organisator bekendgemaakt aan de deelnemers. De instructies van de organisator en zijn personeel dienen opgevolgd te worden.

  2. Deelname

  2.1 Deelname GameOn Sponsored By EasyToys

  2.1.1 Elk persoon kan deelnemen aan de contest, mits lid bij een sportvereniging in Nederland. Deelnemers dienen minimaal 18 jaar te zijn en in een senioren competitie uit te komen.

  2.1.2 Van deelname aan de actie zijn uitgesloten;

  a) Medewerkers van EDC Retail;

  b) Andere personen die direct en/of indirect bij de organisatie/realisatie van deze actie betrokken zijn;

  c) Eventuele participanten ten aanzien van de betreffende winactie (waaronder begrepen adverteerders, sponsors of producenten).

  2.1.3 Door je te registreren doe je automatisch mee aan de wedstrijd en word je op de website vermeld als deelnemer. Nu kunnen vrienden, familie en collega's stemmen. Het doel is om zoveel mogelijk stemmen te krijgen om de finale te bereiken, zie 2.2.

  2.1.4 Aan deelname aan de actie zijn geen extra kosten verbonden. De deelnemer wordt nergens toe verplicht, anders dan het aanwezig zijn op de finaledag op 17 juni 2023 in De Oude Meerdijk (stadion FC Emmen) in Emmen. Alleen eventuele reis- en verblijfkosten die worden gemaakt om naar de finale te komen zijn voor rekening van de deelnemers.

  2.1.5 Door deelname aan de actie verleent de deelnemer aan EDC Retail de toestemming om hem/haar informatie omtrent deze contest en andere informatie over de diensten en producten van EDC Retail te doen toekomen. Deelnemer heeft het recht deze toestemming in te trekken door middel van een schriftelijke kennisgeving via de afmeldlink in de e-mail of via het in de colofon vermelde adres.

  2.1.6 Door deelname aan de contest geeft deelnemer, indien hij/zij een prijs wint, EDC Retail tevens het recht om indien bepaald zijn/haar naam als winnaar op de website van EasyToys en social mediakanalen van EasyToys te plaatsen. Andere persoonsgegevens dan de naam, zoals het adres van de winnaars, worden alleen in het kader van de contest verzameld, verwerkt en doorgegeven aan deze partijen, zoals de pakketdienst, met als doel het verzenden van de prijs en worden daarna verwijderd zodra de contest is afgesloten.

  2.1.7 De gegevens die EDC Retail in het kader van deze actie verzamelt en verwerkt, worden eigendom van EDC Retail en zullen niet voor andere doeleinden dan in artikel 2.1.5 en 2.1.6 genoemd, worden gebruikt. Hiervoor kunnen gegevens worden doorgegeven aan derden, zoals een rederij. Art. 6 alinea. 1 letter a en b AVG vormen de rechtsgrondslag van de verwerking. EDC Retail zal de gegevens van de deelnemers verwerken, conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Het inschakelen van derden conform art. 28 AVG vindt ook plaats in overeenstemming met de wettelijke bepalingen inzake gegevensbescherming. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid: https://www.easytoys.nl/klantenservice/veiligheid-en-privacy.html

  2.2 Vaststelling van de winnaars

  2.2.1 Ronde 1: Alle inschrijvingen binnengekomen tussen 10 april 2023 en 7 mei 2023 gaan door naar de stemronde. Tijdens de stemronde die duurt tot en met 28 mei wordt bepaald welke 5 deelnemers per provincie de meeste stemmen hebben ontvangen. Deze 5 deelnemers strijden op de finaledag voor de prijzen. Familie, vrienden en collega’s en andere belangstellingen kunnen stemmen. Je kunt jezelf ook een stem geven. Er is slechts één stem per persoon mogelijk.

  2.2.2 Alle deelnemers – zowel finalisten als deelnemers die niet bij de beste 5 van hun provincie zitten – ontvangen op 2 juni 2023 bericht over de uitslag.

  2.2.3 De aangemelde winnaars van de eerste ronde zijn verplicht zich binnen één week na ontvangst van de winnende melding te melden en de deelname aan de finale te bevestigen. Als de winnaar zich niet binnen de deadline meldt, vervalt de aanspraak op de prijs. Het team met de meeste stemmen gaat verder en wordt de nieuwe winnaar. Annulering van deelname aan de finale dient uiterlijk 12 dagen voor de finale te geschieden, zodat een andere deelnemer nog mee kan doen.

  2.2.4 Tweede ronde (de finale): De finaledag bestaat uit verschillende uitdagingen, activiteiten en opdrachten die worden uitgelegd op de actiepagina waarin punten verdiend kunnen worden. De winnaars worden bepaald op basis van de meeste punten. Aan het eind van de dag worden de winnaars op locatie geïnformeerd.

  2.3 Prijzen

  2.3.1 Prijzen worden toegelicht op de actiepagina.

  2.3.2 De prijzen zijn maatwerk en worden na afloop van de contest in overleg met de winnaars afgestemd. Er geldt een maximum van 17 items per prijs per winnaar.

  2.3.3 De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of aan de prijs verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Alsdan is de aanbieder, hierbij EDC Retail, gerechtigd een andere winnaar aan te wijzen.

  3. Aansprakelijkheid

  3.1 Aansprakelijkheid EDC Retail / EasyToys & FC Emmen

  3.1.1 Deelname geschiedt op eigen risico van de deelnemer. Deelnemer is zelf verantwoordelijk voor de juiste invoer en de verzending van gegevens. EDC Retail garandeert onder andere niet dat de telefoonlijnen, het internet en/of andere netwerken optimaal gebruik en toegang bieden en/of haar website zonder fouten werkt en alle inschrijvingen juist en volledig worden ontvangen.

  3.1.2 EDC Retail is niet aansprakelijk voor enige schade welke voortvloeit uit deze actie of uit de door haar te verstrekken prijzen. EDC Retail geeft geen garantie op de door haar te verstrekken prijzen, met uitzondering van standaard productgarantie. Wijzigingen, typ- en/of zetfouten zijn voorbehouden.

  3.2 Aansprakelijkheid derden

  3.2.1 Hetgeen artikel 3.1.2 bepaalt, geldt onverminderd voor toeleveranciers van EDC Retail cq. De toeleveranciers en/of fabrikanten van het betreffende product/de prijs. EDC Retail is niet verantwoordelijk voor eventuele gebreken van post- of verzendingsbedrijven (bijvoorbeeld vertraging, staking, beschadiging of verlies) bij levering van de prijs.

  4. Toepasselijkheid

  4.1.1 Deelname aan het evenement is geheel op eigen risico. De deelnemers bevestigen met hun inschrijvingen voor de respectievelijke evenementen op de finale dat ze hun gezondheidstoestand voor de deelname op eigen verantwoordelijkheid hebben gecontroleerd en de gezondheidsrisico's van deze deelname overnemen. De organisator is niet aansprakelijk voor enige schade, die de deelnemer mocht lijden als gevolg van de deelname aan het evenement. Tevens is de organisator niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade aan/van eigendommen/zaken. 

  4.1.2 Deelnemer dient afdoende verzekerd te zijn tegen het risico van schade die hij of nabestaande mochten lijden ten gevolge van het overlijden, letsel of ziekte veroorzaakt door zijn deelname aan het evenement.

  4.1.3 Deelnemer vrijwaart de organisator van aansprakelijkheid voor schade die een derde mocht lijden door toedoen van de deelnemer, gedurende zijn deelname aan het evenement.

  4.1.4 De deelnemer vrijwaart de organisatie voor aansprakelijkheid voor schade die derden mochten lijden als gevolg van een aan een deelnemer toe te rekenen handelen of nalaten met betrekking tot (deelname aan) het evenement. 

  5. Portretrecht

  5.1.1 Het is toegestaan dat er van de deelnemer op, rond en tijdens het evenement als ook bij uitreiking van de prijzen foto's, geluidsopnamen of videobeelden worden gemaakt. De organisator kan deze foto’s en opnamen openbaar maken en verveelvoudigen ter promotie van het evenement en achter als terugblik. De geportretteerde kan publicatie van de foto verbieden als hij daar een redelijk belang bij heeft. Onder redelijk belang valt bijvoorbeeld privacyoverwegingen, het belang om niet publiekelijk belachelijk te worden gemaakt en een financieel belang. Indien u na publicatie bezwaar heeft tegen openbaarmaking van uw foto of geluids- of beeldfragment, neem dan contact op met marketing@edc.nl  Aangezien EDC Retail van plan is de opnames online te publiceren, zijn ze wereldwijd toegankelijk, ook vanuit locaties buiten de EU. Buiten de EU kan er over het algemeen niet van worden uitgegaan dat er in dat land ook wetgeving inzake gegevensbescherming bestaat die gelijkwaardig is aan die in de EU. We moeten er dus van uitgaan dat gegevens buiten de EU niet in dezelfde mate beschermd zijn. Door de gegevensbeschermingsverklaring te ondertekenen, verklaren de deelnemers hiermee akkoord te gaan. Opmerking: Het kan niet worden uitgesloten dat derden op internet gepubliceerde opnamen gebruiken of verwerken.

  6. Slotbepaling

  6.1 Voorbehoud

  6.1.1 EDC Retail behoudt zich te allen tijde het recht voor, zonder voorafgaande of nadere kennisgave;

  a) Deelnemers uit te sluiten van deelname aan de actie indien zij van mening is dat deze misbruik maken van de actie, niet conform deze actievoorwaarden handelen, frauduleus handelen en/of de actie onrechtmatig trachten te beïnvloeden;

  b) Wijzigingen en verbeteringen op de site aan te brengen of de toegang tot de site te beperken en/of te beëindigen;

  c) Deze actievoorwaarden, overige voorwaarden en de prijzen te wijzigen of de actie voortijdig te beëindigen; voor zover zij dat naar eigen goeddunken noodzakelijk acht.

  6.1.2 Het privacybeleid en de algemene voorwaarden zoals gepubliceerd op www.easytoys.nl zijn eveneens van toepassing door deelname aan de contest.

  EDC Retail behoudt zich het recht voor om de wedstrijd op elk moment zonder opgaaf van reden te annuleren of te beëindigen. Met name in geval van overmacht kan EDC Retail hiervan gebruik maken. De deelnemers hebben geen aanspraak op schadevergoeding.

  Indien de wedstrijd door het gedrag van een deelnemer moet worden afgelast, kan EDC Retail van deze persoon een vergoeding eisen voor de opgelopen schade.

  6.2 Vragen en klachten

  6.2.1 Vragen en klachten met betrekking tot deze actie kunnen worden verzonden naar helpdesk@easytoys.nl t.a.v. EasyToys GameOn

  6.3 Toepasselijk recht en forumkeuze

  6.3.1 Op deze actie en de actievoorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing.